ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اقتصاد آلمان و احتمال مواجهه با رکود اقتصادی آلمان

اقتصاد آلمان و احتمال مواجهه با رکود اقتصادی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ آلمان با توجه به وابستگی زیاد صنایع گسترده آن به گاز روسیه، آسیب پذیرترین کشور در برابر هرگونه کاهش عرضه انرژی به شمار می رود و هزینه های فزاینده تاکنون نیز به شدت بر دوش تولید آن سنگینی می کند.
بوندس بانک افزود: احتمال کاهش تولید اقتصادی در ماه های زمستان بیشتر شده و درجه بالای بی اعتمادی در باره واردات گاز در زمستان و افزایش شدید بهای آن، احتمالا به میزان زیادی بر خانوارها و شرکت های تولیدی تاثیر منفی خواهد گذشت.
روسیه صادرات گاز به کشورهای اروپایی به ویژه آلمان را در واکنش به تحریم های غرب در پی آغاز جنگ اوکراین کاهش داده به گونه ای که اکنون بسیاری از اقتصاددانان رکود اقتصاد آلمان را گریزناپذیر پیش بینی می کنند.
بهای بالای گاز و کمبود آن، آلمان را وادار به کاهش مصرف کرده که به این ترتیب بخش های انرژی محور صنایع از تولید فلزات تا کود شیمیایی به شدت آسیب می بینند. در این میان هزینه های انرژی همچنان تورم را بالا خواهد برد، هر چند رسیدن تورم به اوج که در حدود پنج برابر هدف 2 درصدی بانک مرکزی اروپا خواهد بود، پیش از پائیز بعید است.
بوندس بانک هشدار داد: به صورت کلی احتمال رسیدن نرخ تورم به 10 درصد در پائیز وجود دارد و خطر افزایش تورم به ویژه در صورت متوقف شدن کامل عرضه گاز روسیه بالا ارزیابی می شود. این شرایط، خطر افزایش شتابان دستمزدها را ایجاد می کند به ویژه با توجه به پائین بودن بی سابقه بیکاری که ممکن است موجب تداوم تورم بالا شود.
با اینکه بانک مرکزی اروپا ماه گذشته (ژوئیه) نرخ های بهره را برای مهار فشار تورمی، افزایش داد، اما با توجه به بهبود نیافتن دورنمای رشد قیمت ها، افزایش بیشتر نرخ های بهره تقریبا محتمل است.
شبکه سی ان ان نیز در تحلیلی عنوان کرد: با توجه در پیش بودن زمستان که شدت گرفتن بحران های اقتصادی و انرژی در اروپا را بدنبال دارد، این آزمون در راه است که غرب به خصوص کشورهای اروپایی تا چه اندازه به حمایت یکپارچه از کی‌یف و تحریم ها علیه روسیه ادامه خواهند داد. با توجه به درپیش بودن فصل زمستان و افزایش بی سابقه قیمت انرژی از هم اکنون فشارها بر سیاستمداران و رهبران کشورهای اروپایی درباره ادامه حمایت ها از اوکراین در قبال روسیه رو به فزونی است.
با گذشت 6 ماه از جنگ اوکراین، کشورهای غربی همچنان تلاش می کنند تا در پاسخ به این بحران متحد و قوی باقی بمانند، اتحاد فرا آتلانتیکی بین آمریکا و کشورهای اروپایی بر تداوم حمایت های اقتصادی و نظامی از کی یف ادامه می دهد. اکنون با گذشت این مدت زمان، رهبران و مقام ها در سراسر اروپا نگران عواقب ادامه این وضعیت هستند که ممکن است با فرا رسیدن زمستان و فصل سرما که بحران هایی همچون افزایش بهای مواد غذایی وانرژی، محدود بودن منابع انرژی و وقوع رکود اقتصادی را به همراه خواهد داشت، این اتحاد و یکپارچگی در حمایت از کی یف را دچار تزلزل کند.
براساس گزارش این رسانه آمریکایی، از هم اکنون کشورهایی همچون آلمان و فرانسه دو قطب اقتصادی حاضر در اتحادیه اروپا اقدام به صرفه جویی برق و انرژی در اماکن عمومی کرده اند.
تارنمای سی ان ان در ادامه نوشت: بحران سوخت در زمستان دغدغه روزانه‌ای است که مقام ها و دیپلمات های اروپایی به آن می اندیشند، چراکه روسیه تامین کننده 55 درصد از از مجموع واردات گاز اروپا در سال 2021 بوده است، کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سال 2021میلادی روزانه 2.2 میلیون بشکه نفت از روسیه واردات داشتند و در واقع باید گفت که کشورهای اروپایی تشنه نفت روسیه هستند.
برچسب‌ها اوکراین شبکه سی ان ان روسیه فرانسه رکود اتحادیه اروپا بانک مرکزی اروپا ایالات متحده آمریکا آلمان گاز بانک مرکزی پروندهٔ خبری تازه‌ترین تحولات اوکراین

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/325207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام تبریک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

برخی سرمایه گذاری‌ها با آمایش سرزمین گلستان منطبق نیست

انقلاب چهارم! اقتصاد دیجیتالی؛ جهان صفر و یک !

همۀ آنها که از جنگ غزه نفع اقتصادی می‌برند/ خون‌ریزی روی دریایی از نفت

مرگ سیاه

امنیتی‌سازی و سقوط توسعه پایدار

تیپ بندی اصلاح‌طلبان از نگاه «مشرق»

چرا ایرانی‌ها از «بچه دار» شدن می‌گریزند؟

پروژ‌ه‌های بسیار بزرگ عربستان فراتر از توانایی‌ بن‌سلمان است؟

وقوع یک حادثه امنیتی سخت برای نظامیان ارتش رژیم اشغالگر در شمال غزه

یک استوری ناشیانه

قالیباف، شانس اول ریاست مجلس

فعال اصولگرا: امید به گره‌گشایی از نهادهای سیاسی در میان مردم کمرنگ شده است

واقعیت انتخابات تهران

یک اقتصاددان: این سطح از فساد آینده جامعه ایران را تهدید می‌کند

ماجرای ارتباط شاه با شیعیان لبنان و کردهای عراق

هلاکت 5 نظامی اسرائیلی در حادثه امنیتی شمال غزه

نیویورک‌تایمز: پیشروی‌های روسیه کاخ سفید را نگران کرده است

عملیات گردان‌های قسام در غزه

حکم بازداشت نتانیاهو در چه شرایطی صادر می‌شود؟

ممنوعیت فروش هندوانه قاچ شده بخاطر مشابهت با پرچم فلسطین در ایالت جنوبی آمریکا

عمل جراحی نخست‌وزیر اسلواکی با موفقیت انجام شد

بمباران شمال عراق از سوی ترکیه

حسین شریعتمداری: مصوبه مجلس برای تعطیلی شنبه‌ها اهانت به نظام است/ شنبه روز تعطیلی یهودیان است؛ نظام نباید به همراهی با آن‌ها متهم شود/ به یقین در نقل این خبر در مورد موافقت بیت رهبری با این موضوع، اشتباهی رخ داده؛ روال و قاعده در بیت اینگونه نیست

تحقق جهش تولید با حمایت از کسب و کارهای کوچک مقیاس

توسعه اقتصادی روستاها نتیجه اقدامات زیربنایی جهاد سازندگی است

دنبال تامین مالی غیرتورمی در بخش‌های تولیدی هستیم/ تامین بیش از 69 میلیارد دلاری ارز در سال گذشته/ آنچه درباره تراز منفی عنوان می‌شود مربوط به تراز گمرکی بود

عملیات‌های شگفت‌آور مقاومت فلسطین طی 24 ساعت گذشته

اوکراین کم آورد

وزیر خارجه آمریکا: حمله رفح تاثیر منفی داشته است

حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کاروان کمک‌های بشردوستانه برای غزه

بلینکن: آمریکا حملات اوکراین به خاک روسیه را تشویق نمی‌کند

واکنش «بایدن» و «پوتین» به ترور نخست‌وزیر اسلواکی

بالن جاسوسی آمریکا در سوریه سقوط کرد

اولین فیلم از مردی که نخست وزیر اسلواکی را ترور کرد

چرا به دفتر رهبر انقلاب نسبت خلاف می‌دهید؟

سرمایه‌گذاری در استان بوشهر تسهیل شد/ افزایش اعتبار استعلام‌ها

شریعتمداری: چرا به دفتر رهبر انقلاب نسبت خلاف می‌دهید؟

330 واحد راکد آذربایجان غربی به چرخه تولید بازگشت

تلاش گسترده‌ای برای رفع مشکلات اقتصادی کشور در حال انجام است

دانشگاه‌ها برای افزایش بهره‌وری به میدان بیایند

نورمحمدی:به الگوی رشد همه جانبه نیازمندیم​/ ازوجی:بهار جمعیتی ایران گل داد، اما به میوه تبدیل نشد/رجب پور: با کاهش تنش خارجی، از این وضعیت استثنایی خارج شویم/مومنی:برخی حکومتگران ترجیح می‌دهند به نام برنامه‌ریزی ادا درآورند/عرب مازار:جامعه آگاهی پیداکرده

سهم 2.8 درصدی افزایش بهره‌وری در رشد اقتصادی ناشی از برنامه هفتم

تاریکخانه طلایی

چایی که دم کشید

دریاچه ارومیه نجات یافت؟

لحظه‌ی انتقال نخست‌ وزیر اسلواکی بلافاصله بعد از اصابت گلوله به وی

بی اعتمادی عمیق بین دولت بایدن و نتانیاهو

اردوغان: می‌دانیم طراحان کودتا چه کسانی هستند

ایرلند کشور فلسطین را تا پایان ماه مه به رسمیت می‌شناسد