ایرانیان جهان

آخرين مطالب

گوشت بخر، جگر رایگان ببر خواندنی ها

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - گوشت بخر، جگر رایگان ببر 2
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6103742
k ١.٣
٠
فارس / گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است اگرچه قیمت گوشت گوسفندی نسبت به افزایش 30 هزار تومانی روز گذشته 15 هزار تومان کاهش یافته، اما با توجه به انتقال فشار تقاضا روی گوشت گوساله و مرغ احتمال افزایش قیمت این اقلام وجود دارد.
حاکی است که از یکی دو روز گذشته قیمت گوشت گوسفندی و نیز گوشت گوساله افزایش یافته بود اما امروز قیمت گوشت گوسفندی از قیمت روز گذشته حدود 15 هزار تومان عقب‌نشینی کرد.
گزارش خبرنگار فارس حاکی است امروز در میدان بهمن تهران که محل عرضه انواع گوشت است فروشندگان هر کیلوگرم گوشت گوسفندی را 110 تا 115 هزار تومان عرضه می‌کنند و برای این که خریداران را تشویق کنند آلایش‌های گوسفند مانند جگر را به عنوان هدیه می‌دهند.
قیمت گوشت گوسفندی روز گذشته حدود 20 هزار تومان در هر کیلو افزایش یافت.
علی‌اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی 5 دلیل برای افزایش قیمت آن عنوان کرد که عدم خرید آلایش گوسفند از سوی مردم به دلیل نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا شاید شاخص‌ترین آن بود.
البته ملکی مشکلات قرنطینه‌ای توسط سازمان دامپزشکی و محدودیت‌های قرنطینه‌ای را نیز عاملی برای بالا رفتن قیمت مطرح کرد.
گفت‌وگوی خبرنگار فارس با برخی کارشناسان حاکی از این است که ویروس کرونا قابلیت ابتلای دام‌ها را ندارد. این کارشناسان می‌گویند مردم می‌توانند از گوشت دام بدون نگرانی و دلواپسی استفاده کنند.
* گوشت بخر جگر رایگان ببر
امروز نقی دستوری یکی از خریداران عمده گوشت برای توزیع در فروشگاه‌ها که در میدان بهمن بود به خبرنگار فارس گفت:‌ قیمت‌های گوشت گوسفندی امروز نسبت به روز گذشته 10 تا 15 هزار تومان کاهش یافته است و برای آنکه خریداران را به خرید بیشتر تشویق کنند آلایش گوسفند را هم بدون دریافت پول به خریداران گوشت می‌دهند.
به نظر می‌رسد افزایش قیمت گوشت در روز گذشته بدون دلیل و تحت تأثیر روانی بوده است چرا که محدودیت قرنطینه را هم که به عنوان بالا رفتن قیمت گوشت مطرح می‌کردند تنها یک وقفه چند ساعته در صدور مجوزهای حمل و نقل ایجاد کرده بود که این وقفه کوتاه نمی‌تواند باعث بالا رفتن چند ده هزار تومانی قیمت گوشت در یک روز شود.
* افزایش قیمت گوشت ربطی به محدودیت‌های قرنطینه‌ای نداشت
چنانکه که سیدبهمن حقی مدیر کل امنیت زیستی سازمان دامپزشکی کشور در این باره به خبرنگار فارس گفت: دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات (فائو) وزارت جهاد کشاورزی که محل اتصال نهادهای مرتبط با صدور مجوز حمل گوشت و قرنطینه است تنها چند ساعت متوقف شد و این وقفه کوتاه نمی‌تواند باعث بالا رفتن قیمت گوشت شود.
ظاهراً حس سودجویی در پشت داستان افزایش قیمت گوشت نهفته است. به طوری که شب گذشته هم سخنگوی تعزیرات اعلام کرد که افرادی که مطرح می‌کنند افزایش قیمت گوشت به دلیل مسائل قرنطینه و صدور مجوزها بوده از اساس اشتباه است و افزایش‌های بی‌دلیل قیمت در بازار هم تنها ریشه در سودجویی برخی افراد دارد اما این مسؤول که سخنگوی تعزیرات است اشاره‌ای نکرد که چه نهادی باید برای مقابله با این افراد ورود کند.
سازمان تعزیرات از جمله نهادهایی است که مسئولیت نظارت بر قیمت‌ها را دارد و خود این سازمان باید پیش از هر کسی اجازه ندهد که افراد سودجو و متخلف به ویژه در شرایطی که جامعه نیازمند همدلی و اتحاد است، دچار چنین مشکلاتی شود. عرضه گوشت در بازار بسیار فراوان است به طوری که در چند ماه گذشته دامداران سطح کشور همواره گلایه کرده‌اند که دام‌ها روی دست‌شان مانده است. آنها بیش از 6 ماه است که به همه مسؤولان ذی‌ربط هشدار داده‌اند که اگر فکری به مازاد دامداری‌ها نکنند تولیدکنندگان متضرر خواهند شد.
در چنین شرایطی چطور قیمت گوشت می‌تواند در بازار افزایش یابد در حالی که پیش از این همه تولیدکنندگان و مسؤولان اعلام کرده بودند که قیمت گوشت نزولی است و در ماه‌های آینده هم شاهد کاهش بیشتر قیمت خواهیم بود. مگر اینکه فرض کنیم ضعف مدیریت در بازار و عدم مبارزه با متخلفان و سودجویان عامل این افزایش قیمت شده است.
* دام روی دست دامداران مانده و قیمت گوشت بیشتر می‌شود
همین الان هم دامداران سطح کشور اعلام می‌کنند که دام‌ها در دست‌شان مانده است. علی فتح‌اللهی دامدار اهل ایلام به خبرنگار فارس گفت: قیمت گوشت چطور می‌تواند در بازار افزایش داشته باشد در حالی که ما دنبال خریدار هستیم. دام زنده افزایشی نداشته است که گوشت آن در بازار افزایش یابد.
فتح‌اللهی گفت: قیمت گوسفند زنده همچنان در محدوده 40 تا 50 هزار تومان به فروش می‌رود و گرانی در بازار دست دلالان و سودجویان است که دولت باید فکری به حال آنها کند.
اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی هم به خبرنگار فارس اعلام کرد: در میدان بهمن تهران که محل عرضه گوشت‌ است غرفه‌داران قیمت‌ها را بالا می‌برند و به ویژه غرفه‌داران افغانستانی قیمت‌ها را اضافه کرده‌اند. البته بالا بردن قیمت تنها محدود به میدان بهمن نیست به دلیل عدم مدیریت و نظارت بر بازار سیستم دلالی در دامدار تا رسیدن به دست مصرف‌کننده چرخش چندین دست دارد.
مرتضی رضایی معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی به خبرنگار فارس گفت: دام از زمانی که دست دامدار خریداری می‌شود تا به دست مصرف‌کننده برسد 4 تا 5 دلال را به خود می‌بیند و این‌ها اجازه نمی‌دهند که قیمت‌ها در بازار کاهش یابد.
قیمت دام زنده معمولاً نسبتی با قیمت گوشت ویترین مغازه‌ها دارد این نسبت معمولا دو برابر قیمت دام زنده است اما قیمت‌هایی که اکنون در بازار به فروش می‌رود خیلی بیشتر از این میزان است.
گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است که امروز در منطقه 19 تهران قیمت گوشت گوساله کیلویی 70 هزار تومان، گوشت مخلوط گوساله 67 هزار تومان، چرخ‌کرده گوساله 54 هزار تومان و گوشت منجمد 47500 تومان به فروش می‌رود این قیمت در مقایسه با قیمت هفته گذشته حدود 5 هزار تومان در هر کیلو رشد داشته است. نکته قابل توجه اینکه در مغازه‌ها و فروشگاه‌های گوشت، گوشت گوسفندی به چشم نمی‌خورد.
علی عباداللهی مدیر یک فروشگاه هایپراستار به خبرنگار فارس درباره نبود گوشت گوسفندی گفت: قیمت در میدان بهمن بسیار بالاست. روز گذشته قیمت 130 هزار تومان تا 150 هزار تومان را می‌گفتند و امروز هم کیلویی 120 هزار تومان می‌فروشند بنابر این به ویژه در منطقه جنوب تهران مردم قدرت خرید چنین قیمت‌هایی را ندارند و به این دلیل گوشت گوسفندی نمی‌آوریم.
گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است بالا رفتن قیمت گوشت گوسفندی روز گذشته روی قیمت‌های گوشت گوساله و مرغ هم تأثیری گذاشته که شاید بیشتر به این دلیل بوده که تقاضا روی این کالاها با گرانی گوشت گوسفند بیشتر شده است.
گزارش خبرنگار فارس از میدان بهمن تهران حاکی از این است که قیمت گوشت گوساله آنجا به کیلویی 80 هزار تومان و قیمت گوشت مرغ نیز به 12900 تومان افزایش یافته است که افزایش‌هایی به ترتیب 10 هزار تومان و هزار تومان را نسبت به روزهای قبل نشان می‌دهد.
بر اساس گزارش خبرنگار فارس فروشگاه‌ها و مغازه‌ها اتیکت قیمت مرغ و گوشت گوساله را نسبت به دیروز تغییر نداده‌اند و برخی از آنها هنوز کالای جدید را هم گران نکرده‌اند اما احتمال دارد با توجه به بالا رفتن قیمت گوشت گوساله و گوشت مرغ در میدان بهمن (محل عرضه عمده اینگونه محصولات) قیمت این دو قلم کالا در مغازه‌ها نیز افزایش یابد که لازم است مسؤولان برای جلوگیری از آن اقدام کنند.
امروز در منطقه 17 تهران هر کیلوگرم مرغ 11900 تومان ،‌ران مرغ 10700 تومان، ران مرغ بدون کمر 12 هزار تومان،‌سینه مرغ 14200 تومان، سینه کبابی 20 هزار تومان، فیله مرغ 26 هزار تومان، کمر مرغ 16500 تومان، کتف و بال 13500 تومان، گردن مرغ 4500 تومان به فروش می‌رود.
* قیمت ماهی در بازار بدون تغییر
گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است قیمت انواع ماهی در بازار ثابت بوده و افزایشی نداشته است به طوریکه ماهی قزل‌آلا کیلویی 27500 تومان و ماهی تیلاپیا 53 هزار تومان عرضه می‌شود. ایران سالانه 2 میلیون و 500 هزار تن مرغ، بیش از یک میلیون تن تخم‌مرغ تولید می‌کند که هر دوی آنها علاوه بر اینکه خودکفا هستیم صادرکننده هم هستیم در تولید مرغ جزو 7 کشور بزرگ جهان هستیم و در سال‌های گذشته رشد چشمگیری در تولید این محصولات وجود داشته است.
ایران در تولید ماهی قزل‌آلا جایگاه نخست دنیا را دارد. به دلیل حضور آب‌های جنوب و شمال و ظرفیت‌های بسیار فراوان شیلات نیز در داخل کشور در پروش میگو، ماهی‌های در قفس در دنیا حرف زیادی برای گفتن داریم. ضمن اینکه صادرکننده این محصولات شیلاتی هم هستیم. ایران سالانه 850 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کند که تنها حدود 150 هزار تن نیاز به واردات دارد البته در چند ماه گذشته وضعیت تولید دامداری‌ها به صورت قابل توجهی رشد کرده و بسیار محتمل است که این نیاز به واردات کاهش جدی داشته باشد.
علاوه بر آن به گواه مسؤولان کشور ذخیره استراتژیک اینگونه کالاها در انبارها پر است. در این باره مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام اعلام کرد: انبارها پر از محصولات استراتژیک و نهاده‌ها است و هیچ نیازی به واردات ندارد بنابر این در چنین شرایطی افزایش یکباره قیمت تنها به دلیل تخلف و سودجویی و در کنار آن ضعف مدیریت و عدم نظارت شایسته ملت ایران نیست.
* رشد تعجب آور قیمت محصولاتی که ایران رکورددار تولید آن است
در شرایطی که ویروس کرونا بسیاری از کشورها را درگیر کرده و اقتصاد آنها را به شدت آزرده است تنها همدلی و همکاری و همیاری بین مردم و دولت می‌تواند این میهمان ناخوانده را از کشور بیرون کند.اگر این افزایش قیمت‌ها در محصولاتی بود که ما وابسته به واردات بودیم شاید تعجب‌آور نبود اما بالا رفتن قیمت در محصولاتی که خود ما صادرکننده هستیم و رکورد دنیا را در تولید آنها جابه‌جا می‌کنیم و جایگاه نخست دنیا را از آن خود کرده‌ایم بسیار تعجب‌آور و تأسف‌آور است.
به هر حال همواره برخی افراد سودجو و متخلف وجود دارند اما قانون باید به اندازه‌ای برنده و بازدارنده باشد که مجالی برای حرکت چنین افرادی ندهد. در این باره می‌توان پرسید سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، سازمان تعزیرات و سازمان‌های مرتبط از دو سه روز پیش تا الان چه کار کرده‌اند؟‌ اقدامات آنها تا چه اندازه بازدارنده بوده‌؟ شاید بهتر باشد ضمن مقابله با آن گزارشی هم از عملکردشان بدهند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/131231/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

التهاب سیاسی در دانشگاه‌های آمریکا

در باکو جایی برای شیعیان نیست

ذوق‌زدگی رژیم صهیونیستی از تصویب بسته کمکی در سنای آمریکا

پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا

افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان

پاسخ معاون وزیر کار در مورد دستمزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده، 119 درصد افزایش یافت

صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند

تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی

اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

اولین نشست استاندار لرستان با مدیران اقتصادی

وصول 110 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در سال گذشته

اتمام بررسی جداول لایحه بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق

ابراز تاسف معاون وزیر صمت از کاهش عرضه محصولات پتروشیمی

هشدار وزارت کار: اخبار رسمی کالابرگ‌ را تنها از مراجع رسمی دنبال کنید

بررسی طرح مالیات بر عایدی سرمایه؛ نرخ مالیات املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟

اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد

بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد

عاقبت به خیری استقلال و پرسپولیس با واگذاری به نهادهای اقتصادی؛آرزوهایی که دست‌یافتنی شدند

محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل کشف شد

صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد

بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است

تخصیص 40 درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی

اردن: تلاش می‌کنیم مانع حمله به رفح شویم

گوشی آیفون باعث نگرانی کره جنوبی شد

مبادلات طلا ساماندهی می‌شود

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت جانباز گرانقدر «سلمان کلیوند عباسی»

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان

سوخت قاچاق توقیف شد

خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود

سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار

توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک 2 کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد

توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی

مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد

ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی

ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلمان

دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط 6 ماه وقت دارد

آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حمله های رژیم صهیونیستی به غزه

خلجی: در سدسازی به جایی رسیدیم که برای دیگر کشورها پروژه اجرا می‌کنیم

سبقت شکلات از طلا!

افزایش 17 برابری خرید شمش طلا در حراج مرکز مبادله

هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی به مزایده گذاشته شد

خبر خوب برای کارگران؛ اخراج سخت شد

تیرخلاص به خودروی کارکرده

مادر شهیدان «محمد حسن و محمدحسین نیرنگ» آسمانی شد

فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا

کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند