ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترمز بورس‌های جهانی کشیده شد! خواندنی ها

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ترمز بورس‌های جهانی کشیده شد!
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6424385
k ١.٥
٠
ایسنا / بیشتر شاخص‌های بورسی مهم جهان در آمریکا و اروپا امروز ریزشی بودند.
به گزارش آسوشیتدپرس، ناآرامی‌ها در آمریکا در اعتراض به تبعیض نژادی علیه سیاه پوستان در این کشور شدت گرفته و در برخی شهرهای این کشور از جمله لس آنجلس، حالت فوق العاده اعلام شده است. با این حال معامله گران امیدوارند این اعتراضات به زودی و پیش از اثرگذاری روی بازارهای مالی خاتمه پیدا کنند.
از سوی دیگر، دور جدید تنش‌های بین آمریکا و چین این بار به بهانه مساله هنگ کنگ آغاز شده است. پس از آن که دولت چین لایحه جنجالی امنیتی هنگ کنگ را تصویب کرد، رئیس جمهور آمریکا نسبت به از دست رفتن موقعیت هنگ کنگ به عنوان قطب مالی آسیا هشدار داده و تهدید کرده است که آمریکا پاسخی قاطع به چین خواهد داد. مایک پمپیو، وزیر خارجه آمریکا نیز گفته است این کشور دیگر نمی‌تواند هنگ کنگ را یک منطقه خودمختار بداند.
مجلس نمایندگان آمریکا به لایحه تحریم چین که پیشتر در مجلس سنا تصویب شده بود رای مثبت داد و اکنون تنها امضای دونالد ترامپ برای اجرایی شدن آن لازم است.
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در همین رابطه نوشت: به نظر می رسد اصلی‌ترین گزینه تحریمی چین برای آمریکا، تحریم بخش بانکی این کشور باشد که توسط نمایندگان کنگره به بهانه دخالت چین در امور داخلی هنگ کنگ پیشنهاد شده است. اکنون پس از اعمال محدودیت هایی در جریانات تجاری، دسترسی به تکنولوژی و صدور ویزا برای اتباع چینی، گزینه تحریم بانکی می تواند چالشی برای تمام اقتصاد چین باشد.
لو جی وی، وزیر دارایی سابق چین نیز هشدار داده است آمریکا در حال تغییر راهبرد خود از مقابله تجاری به جنگ مالی با چین است.
چین و آمریکا بیشترین روابط تجاری جهان را با یکدیگر دارند و سال گذشته پس از یک جنگ تجاری و تعرفه‌ای طولانی بر سر مقدمات توافق بزرگتر که به فاز نخست مشهور است، به توافق رسیدند. جنگ تجاری این کشور یکی از دلایل اصلی ریزش بازارها و کاهش رشد اقتصادی جهان در سال گذشته بود و فعالان بازار نگران‌اند تشدید اختلافات بین دو اقتصاد نخست جهان به ویژه در عصر پساکرونا فشار بر روی تجارت جهانی و احیای اقتصادی را تشدید کند.
مازن عیسی کارشناس بازار در موسسه"تی دی سکیوریتیز" گفت: اکنون بسیاری از معامله گران ریسک کرونا بر بازارهای مالی را کمتر از ماه قبل ارزیابی می کنند اما با ریسک های جدید ایجاد شده، بازارها هنوز نتوانسته اند دست به یک صعود همه جانبه بزنند.
وضعیت سومین اقتصاد بزرگ جهان نیز بهتر از دو اقتصاد دیگر نیست و داده های منتشرشده توسط دولت این کشور نشان می دهد میزان تولیدات صنعتی در ماه آوریل نسبت به ماه قبل از خود بیش از 9 درصد کاهش یافته است.
هم چنین با وجود کاهش سرعت شیوع کرونا در جهان، این بیماری کماکان در حال گرفتن جان انسان‌ها در نقاط مختلف است و ضرورت رعایت نکات بهداشتی باعث شده است تا بسیاری از واحدهای اقتصادی در سراسر جهان کماکان با حداکثر ظرفیت خود مشغول به فعالیت نباشند.
تاکنون بیش از شش میلیون و 704 هزار و 14 مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین 393 هزار و 233 نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با 110 هزار و 173 نفر، انگلیس با 39 هزار و 904 نفر، برزیل با 34 هزار و 39 نفر، ایتالیا با 33 هزار و 689 نفر و فرانسه با 29 هزار و 65 نفر بوده است.
بورس آمریکا
در وال استریت، بیشتر شاخص‌ها ریزشی بودند تا جایی که دو شاخص از سه شاخص اصلی بورسی در سطح پایین تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با 0.05 درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح 26 هزار و 281.69 واحد بسته شد.
شاخص «اس اند پی 500» با 0.34 درصد کاهش تا سطح 3112.35 واحدی پایین رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با افت 0.69 درصدی در سطح 9615.81 واحدی بسته شد.
بورس‌های اروپایی
پس از توافق فرانسه و آلمان بر سر اجرایی شدن بسته محرک مقابله با کرونا در سطح اتحادیه اروپا اکنون انتظار می رود در مجموع حدود یک تریلیون یورو اعتبار برای تقویت رشد اقتصادی و حمایت از کسب و کارها تخصیص داده شود که نیمی از این مبلغ توسط مکانیزم ثبات اروپایی تامین خواهد شد. در حال حاضر رشد اقتصادی هر چهار اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا (آلمان، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا) منفی شده است و کارشناسان نسبت به در پیش بودن سخت‌ترین سال اقتصادی دو دهه اخیر در این اتحادیه هشدار داده اند.
از سوی دیگر مساله برگزیت کماکان کانون توجه معامله گران اروپایی است، هر چند که اختلافات بین طرفین به حدی بالا است که کسی امیدوار به یک توافق زودهنگام نیست.
کمیسر تجارت اتحادیه اروپا در اظهاراتی مایوس کننده گفته است که در طول هفته های اخیر اتحادیه اروپا و انگلیس هیچ دستاورد محسوسی در مذاکرات نداشته‌اند و این طور به نظر می آید که شاید طرف انگلیسی به این نتیجه رسیده است که نیازی به داشتن یک توافق با بروکسل وجود ندارد.
همچنین خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که انگلیس با اتحادیه اروپا بر سر دسترسی به بازارهای مالی و بانکی این اتحادیه دچار اختلافات جدیدی شده است. صنعت مالی یکی از اصلی ترین بخش های اقتصاد انگلیس است و این کشور حساب ویژه ای بر روی آن در دوران پسابرگزیت برای تقویت رشد اقتصادی خود باز کرده است. به گفته منابع آگاه، پیشنهاد انگلیس برای امضای پیمان ویژه روابط مالی با مخالفت اتحادیه اروپا مواجه شده است.
متیو شروود، کارشناس بازار سرمایه در موسسه پرپچوال گفت: سرمایه گذاران سوالات زیادی در خصوص آینده دارند و حتی در صورت موفقیت در شکست دادن کامل کرونا، ریسک های مهم و زیادی دیگری نیز وجود دارند که باید به آن ها پرداخته شود.
در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی 100" بورس لندن با 0.64 درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح 6341.44 واحد بسته شد. شاخص "دکس 30" بورس فرانکفورت در آلمان با کاهش 0.45 درصدی و ایستادن در سطح 12 هزار و 430.65 واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک 40" بورس پاریس با افت 0.21 درصدی در سطح 5011.98 واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس 35" 0.78 درصد پایین رفت و به 7566.80 واحد رسید.
بورس‌های آسیایی
در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد خوبی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی 225" بورس توکیو ژاپن با افزایش 0.74 درصدی تا سطح 22 هزار و 863.47 واحدی بالا رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ 0.8 درصد بالا رفت و در سطح 24 هزار و 560.29 واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای کامپوزیت" صعود 0.4 درصدی را تجربه کرد و در سطح 3998.05 واحد بسته شد.
در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس 200" بورس سیدنی با 0.11 درصد افزایش و ایستادن در سطح 5998.70 واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن صعودی بود.
نفت
در بازار طلای سیاه روند قیمت‌ها صعودی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با 0.45 درصد افزایش به 37.58 دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با افزایش 0.78 درصدی به ازای 40.30 دلار در هر بشکه مبادله شد.
طلا و نقره
همچنین در بازار فلزات گران‌بها، بهای هر اونس طلا با کاهش 0.32 درصدی نسبت به روز قبل در سطح 1708.46 دلار معامله شد. هر اونس نقره با افت 0.42 درصدی به ازای 17.99 دلار مبادله شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/160016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنجال یک عروسی در هتل اسپیناس پارسیان!

پادوی سابق ترامپ علیه ترامپ

پیدایش ابرقدرت اسلامی

نانسی پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است و باید استعفا کند

فرمانده 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟

رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد

فروش 2.7 تن طلا در 20 حراج؛ 80 کیلو طلا امروز فروخته شد

عدم بیمه کارگران ساختمانی با وجود دستور فوری رئیس جمهور

کدام بانک‌ها به تعهدات ارزی خود عمل نکرده اند؟

توضیح بهادری جهرمی در مورد طرح ساماندهی اجاره‌بها

بورس صعودی می‌ماند؟

مقامات ایالت سند در دیدار آیت الله رئیسی: تنبیه رژیم صهیونیستی از سوی ایران بر عزت و عظمت جهان اسلام افزود

اولویت‌های پیشنهادی مجلس برای شکوفایی اقتصادی کشور منتشر شد

با تعطیل شدن پنجشنبه 25 درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم

رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است

توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است

قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان فلسطینی

عمار حکیم: جامعه جهانی رژیم صهیونیستی را وادار به اجرای آتش‌بس کند

انفجار خودرو بمب‌گذاری شده در الرقه سوریه

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت

افزایش تعداد شرکت‌های دولتی از 300 به 2هزار!

پرداخت 16 میلیارد یورو ارز دولتی برای واردات هیچ در 8 سال!

کراچی سومین مقصد رئیس جمهور در سفر به پاکستان

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه 25 درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی

بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است

افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین

تعطیلی پنجشنبه ها از موانع اصلی عدم تحقق شعار سال است

تأکید بر تأسیس هنرستانهای جوار صنعت در آذربایجان‌غربی

جمهوری اسلامی: اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند

معاون رئیسی: تعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست

افزایش 75 میلیارد پوندی بودجه دفاعی انگلیس

آمار قابل تامل از میزان مسافرت ایرانیان؛ تنها 30 درصد!

جایزه تتری و بیت‌کوین تا +30 میلیون تومان در ازای یک ثبت‌نام ساده

مرحله‌ی پایانی تدوین یک لایحه‌ی ضد کارگری؛ حذف کارگران از میدان مناقشه!

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی

هم میهن خطاب به رئیسی: مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرید

جوان: یارانه انرژی را به جای خودروها به کدملی بدهید

روزنامه اصولگرا: فرافکنی های منصوری ادامه دارد

روز تحلیف پوتین مشخص شد

قطر: دفتر حماس در دوحه می‌ماند

کم‌کاری وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد برای تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان

سکه و طلا ارزان‌تر شد

قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند

هیچ مجوز کاغذی از 25 اردیبهشت در دستگاه‌ها قابل پذیرش نخواهد بود

نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی ایران و روسیه

پولیتیکو: 3 دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند

پول موسسه «مصاف» رائفی پور از کجا می‌آید؟

روزنامه دولت: 11 میلیون ایرانی در دولت قبل زیر خط فقر رفتند