ایرانیان جهان

آخرين مطالب

احتمال توقف کامل فعالیت موتور جستجوی گوگل در استرالیا استرالیا و نیوزیلند

احتمال توقف کامل فعالیت موتور جستجوی گوگل در استرالیا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - گوگل در واکنش به ارائه‌ی یک لایحه در استرالیا، این کشور را به حذف کامل موتور جستجوی خود تهدید کرد.

گوگل را می‌توان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری دنیا و موتور جستجوی این شرکت را می‌توان معروف‌ترین سرویس آن دانست که تقریبا همه‌ جا مورد استفاده قرار می‌گیرد. گستره‌ی سرویس‌دهی این شرکت از قدرت بسیار زیاد آن خبر می‌دهد. البته موتور جست‌وجو تنها بخش گوگل نیست و این شرکت محصولات و سرویس‌های دیگری به کاربران ارائه می‌دهد که از آن‌ جمله می‌توان به نقشه گوگل، جیمیل، تلفن هوشمند پیکسل و موارد این‌چنینی اشاره کرد. عموما این شرکت خود را درگیر مسائل حاشیه‌ای نمی‌کند تا روی خواسته‌های کاربران و توسعه محصولاتش تمرکز بیشتری داشته باشد؛ اما اخیرا گزارشی در فضای مجازی منتشر شده است که از اختلاف نظر گوگل و مقامات استرالیا خبر می‌دهد. براساس گزارش The Verge ، گوگل استرالیا را به حذف کامل موتور جستجوی خود در کل این کشور تهدید کرده است. دلیل این اقدام گوگل لایحه‌ی پیشنهادی استرالیا است که این شرکت را مجبور به پرداخت هزینه به تولیدکنندگان محتوای خبری می‌کند. درست است که گوگل یک شرکت بزرگ محسوب می‌شود؛ اما مطمئنا نمی‌تواند چنین کاری انجام بدهد. مل سیلوا، مدیرعامل گوگل استرالیا و نیوزیلند، امروز به کمیته قانون‌گذاری اقتصاد سنای استرالیا گفت: اگر این لایحه به قانون واقعی تبدیل شود، به غیر از توقف کامل موتور جستجوی گوگل در استرالیا هیچ گزینه دیگری برای ما وجود نخواهد داشت. ما مجبور شدیم پس از بررسی دقیق قوانین، نتیجه بگیریم که با خطرات مالی و عملیاتی، راهی برای ادامه خدمت‌رسانی در استرالیا نمی‌بینیم. توضیحات این مسئول به قدری صریح است که هیچ جایی برای شک نمی‌گذارد؛ در صورت عملیاتی شدن این قانون، استرالیایی‌ها باید از گوگل برای همیشه خداحافظی کنند. این شرکت که اکنون ماه‌ها است علیه طرح استرالیا لابی می‌کند، مخالفت با این لایحه را به مشکلاتی که ممکن است برای مدل کسب‌وکار کلی گوگل پیش بیاید ارتباط می‌دهد. به گفته‌ی مسئولان گوگل، لایحه مذکورموتور جست‌وجو را مجبور می‌کند به اخبار رسانه‌های مختلف لینک بدهد و این مسئله باعث اختلال در مدل کلی کسب‌وکار گوگل می‌شود. به عقیده آن‌ها، سیاست مذکور حتی می‌تواند به اقتصاد دیجیتال آسیب وارد کند. گوگل دلایل خود را به‌طور کامل شرح داده و منتظر واکنش مسئولان استرالیایی است. اسکات موریسون، نخست وزیر این کشور نیز به‌سرعت پاسخ تهدید غول فناوری را داده است. موریسون با صراحت کامل نسبت به موضع گوگل درباره‌ی این لایحه گفت: ما به تهدیدها پاسخ نمی دهیم. استرالیا قوانین ما را برای کارهایی که می‌توان در این کشور انجام داد، وضع می‌کند. این مسئله در پارلمان ما انجام می‌شود. قانون‌گذاری توسط دولت ما انجام می‌شود. و این تنها شیوه‌ای است که برای انجام همه‌ کارها در استرالیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. درست است که موریسون کاملا مستقیم نظر خود و کشورش درباره‌ی تهدید گوگل را گفت؛ اما این شرکت متحدان برجسته‌ای دارد که با موضع‌گیری آن در مقابل این لایحه موافق هستند. برای مثال سر تیم برنرز-لی ، خالق شبکه جهانی وب، نظر خود را این‌گونه بیان می‌کند: این لایحه با الزام پرداخت هزینه برای لینک دادن بین محتوای خاص آنلاین، ممکن است یک اصل اساسی در وب را نقض کند. وینت سرف، بنیان‌گذار دیگر اینترنت که به طراحی TCP / IP کمک شایانی کرده است، نظرمشابهی درباره این موضوع با کمیته به اشتراک گذاشت؛ البته باید به این مسئله اشاره کرد که این فرد در حال حاضر به‌عنوان مدیر تبلیغات اینترنتی گوگل فعالیت می‌کند. مقاله‌های مرتبط:
جریمه 50 میلیون یورویی گوگل در اروپا به دلیل تخطی از قوانین GDPR گوگل قوانین جدید حفظ حریم خصوصی را برای افزونه‌های کروم اعلام کرد
کمیسیون رقابت و مصرف استرالیا (ACCC) که این لایحه را ارائه کرده، در ماه آگوست گفت این امر نباید تأثیری بر تجارت موتور جستجوی گوگل داشته باشد. به گفته‌ی این کمیسیون،، گوگل ملزم به دریافت هزینه از استرالیایی‌ها برای استفاده از خدمات رایگان خود مانند موتور جست‌وجو و یوتیوب نیست؛ مگر اینکه بخواهد این کار را انجام دهد. مسلما چنین مطلبی از سوی این غول فناوری قابل قبول نیست. همان‌طور که گوگل در بیانیه کامل سیلوا و همچنین یک پست در وب‌سایت خود توضیح داده است، ترجیح می‌دهد به ناشران از طریق محتوای منتشرشده در سرویس Google News پول پرداخت کند. برنامه پرداخت حقوق تولیدکنندگان محتوای خبری پیش‌تر در ماه ژوئن در استرالیا، آلمان و برزیل معرفی شده بود. اما به نظر مقامات استرالیا این مبلغ کافی نیست. کمیسیون رقابت و مصرف استرالیا معتقد است که لایحه پیشنهادی «نابرابری قابل‌ توجه پرداختی‌های مشاغل رسانه‌ای خبری استرالیا، گوگل و فیسبوک» را برطرف می‌کند. یکی از خبرنگارانی که درباره این موضوع تحقیق کرده است، می‌گوید: لایحه پیشنهادی استرالیا که News Media Bargaining Code نامیده می‌شود، ‌اکنون در دست بررسی است و در کنار گوگل، فیسبوک را نیز هدف قرار می‌دهد. این لایحه ادامه‌دهنده‌ی مسیر تحقیقات سال 2019 در استرالیا است که نشان داد با اینکه بسیاری از محتوای گوگل از طریق سازمان‌های رسانه‌ای تأمین می‌شود، این غول فناوری سهم زیادی از درآمد تبلیغات آنلاین را برای خود برمی‌دارد. به گزارش گاردین، از آن زمان که صنعت اخبار و رسانه‌ها به‌شدت تحت تأثیر همه‌گیری ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، بیش از صد روزنامه محلی در استرالیا مجبور شده‌اند به دلیل کاهش درآمد تبلیغات، روزنامه‌نگاران را اخراج یا چاپ را برای مدتی متوقف کنند. همان‌طور که در متن منتشرشده توسط این خبرنگار مشخص شد، فیسبوک نیز توسط این لایحه تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. مسئولان این شرکت مانند گوگل تصمیم به تهدید استرالیا گرفته و اعلام کرده‌اند اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، انتشار اخبار در استرالیا را مسدود می‌کنند. هر دو شرکت‌ گفته‌اند تنها در صورت رخ دادن بدترین اتفاق سرویس‌های خود را در استرالیا مسدود می‌کنند. همچنین گوگل اصرار دارد که اصلا قصد تهدید کردن مقامات استرالیا را نداشته است. نظر شما کاربران زومیت درباره مشکلات استرالیا و گوگل چیست؟ در نهایت کدام یک مجبور به قبول کردن پیشنهاد طرف دیگر می‌شود؟

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/217932/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است

رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است

چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی

هزینه5میلیونی برای هر ایرانی/بازگشتسرانه حقیقیبه سطح سال90

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است

اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو 2024

رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

رشد23 درصدی منابع 600 هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!

دلیل اهمیت تقویم اقتصادی فارکس

رئیس‌جمهور: ایران می‌تواند به فرآوری معادن در آفریقا کمک کند

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 20 میلیارد ریال در زنجان

حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه

سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم

طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟

منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد

اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

حضور گیلان در نمایشگاه اکسپو 2024 تهران

اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، اراده طرفین بر گسترش روابط اقتصادی

برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است

از اکسپو ایران 2024 چه می دانید؟​

رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند

اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

اعزام 11 رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود

ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی

موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه

رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا

ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین

کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند

بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد

استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی

بازگشت 3000 واحد تعطیل به تولید/ 1.2 میلیون نفر بیمه شدند

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست

انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان

بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال 2015

مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است

مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند

مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند

با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود

لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی

مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند

ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا

کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند