راهاندازی آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته در موسسه صنایع غذایی
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
سرزمین ایرانیان- دکتر قدیر رجبزاده در این باره گفت: این موسسه در راستای مأموریت خود
نسبت به اخذ مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو در زمینه تشخیص محصولات
تراریخته اقدام کرده است.
وی افزود: روند رو به رشد جمعیت در جهان، دغدغه امنیت غذایی را افزایش
داده، در نتیجه دولتها به دستکاری ژنتیکی برای تولید غذای بیشتر روی
آوردهاند و کشورهای آمریکا، چین و استرالیا عمده تولیدکنندگان محصولات
تراریخته در جهان محسوب میشوند.
رجبزاده در خصوص الزامات تشخیص محصولات تراریخته، تاکید کرد: به علت
نبود تضمین کافی برای ایمنی مواد غذایی تراریخته و از طرفی عدم تایید مضرات
احتمالی مصرف این محصولات در مطالعات انجام شده، اجماع نظر در خصوص مزایا
یا معایب مصرف این محصولات وجود نداشته و بر این اساس دولت مکلف به
لیبلگذاری محصولات تراریخته جهت آگاهی بخشی به مصرفکنندگان شده است.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از افتتاح آزمایشگاه تشخیص
محصولات تراریخته شمال شرق کشور خبر داد و گفت: تشخیص محصولات تراریخته و
ارائه گزارش به سازمانهای نظارتی به عنوان آزمایشگاه همکار از جمله اهداف
راهاندازی این آزمایشگاه است.
وی با بیان اینکه ایران واردکننده محصولات تراریخته بهویژه دانههای
روغنی است گفت: با راهاندازی این آزمایشگاه میتوان آزمایشات لازم را بر
روی این محصولات انجام داد.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/8347/