ایرانیان جهان

آخرين مطالب

وضعیت قیمت بلیت هواپیما در ایام اربعین خواندنی ها

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان -
وضعیت قیمت بلیت هواپیما در ایام اربعین
٢١٦
٠
فارس / معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: قیمت بلیت هواپیما در مسیرهای عتبات برای ایام اربعین گران نمی‌شود و پس از پایان شهریورماه نرخ‌های بلیت هواپیما کاهش می‌یابد.
شهرام آدم‌نژاد امروز در حاشیه راه‌اندازی اولین پرواز داخلی در فرودگاه امام خمینی (ره) در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره نرخ بلیت پروازهای اربعین اظهار داشت: قیمت بلیت هواپیما در مسیرهای عتبات برای ایام اربعین گران نمی‌شود.
وی ادامه داد: همچنین برنامه‌ریزی شده است قیمت بلیت اتوبوس هم در مسیر رفت در این ایام گران نشود اما باید ترددهای یکسرخالی را هم در نظر داشت.
* برنامه‌ریزی برای تغییر دامنه نرخ پروازهای داخلی
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه شرکت‌های هواپیمایی از دامنه موجود نرخ‌های تعیین شده خارج نشد‌ه‌اند، گفت: البته ساختار قیمت‌گذاری باید در دامنه تغییر پیدا کند و متناسب با تقاضا و عرضه و فصول مختلف‌ باید تغییراتی داشته باشد.
آدم‌نژاد افزود: سعی می‌کنیم انحراف معیار دامنه تغییر را کاهش دهیم و اگر این عملیاتی شود حس افزایش قیمت زیاد بدین صورت ایجاد نمی‌شود؛ در خیلی از مسیرها پس از پایان شهریورماه، با توجه به کاهش تقاضا و افزایش عرضه، نرخ‌های بلیت هواپیما کاهش می‌یابد.
* محدودیت پروازی شبانه کماکان در مهرآباد برقرار است
وی با اشاره به مطلوبیت راه‌اندازی پرواز داخلی در فرودگاه امام خمینی (ره) اظهار داشت: از آن منظر که محدودیت زمان پروازی در فرودگاه امام خمینی(ره) وجود ندارد، راه‌اندازی پروازهای داخلی در این فرودگاه نیز دارای مزیت است.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ظرفیت فرودگاه امام خمینی(ره) با افتتاح ترمینال سلام افزایش یافته است، گفت: هم‌اکنون محدودیت پروازی از ساعت 12 شب تا 5 صبح در فرودگاه مهرآباد پابرجا است.
وی با بیان اینکه برنامه‌ای برای انتقال کامل پروازهای داخلی از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام(ره) وجود ندارد، گفت: ایرلاین‌هایی که می‌خواهند پروازهای کانکشن داشته باشند، یعنی ابتدا از مسیری خارجی به فرودگاه امام خمینی(ره) بیایند و سپس از این فرودگاه پرواز داخلی به یکی از نقاط کشور داشته باشند، می‌توانند پروازهای داخلی خود را در فرودگاه امام(ره) راه‌اندازی کنند.
* جزئیات راه‌اندازی اینترنت در پروازها/ انتخاب با مسافر است
وی درباره راه‌اندازی اینترنت و وای‌فای در پروازها گفت: در حال هماهنگی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم، البته این امر هزینه‌بر است، اما قطعا همه هزینه آن بر دوش مسافر نخواهد بود.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی افزود: انتخاب اینترنت در پروازها اختیاری خواهد بود و یا اینکه ممکن است بتوانیم اینگونه عمل کنیم که هر مسافر به اپراتور خود وصل شود، که البته این مصادیق همه در حال مطالعه است.
آدم‌نژاد اظهار داشت: در حال تجاری‌سازی این موضوع هستیم، اما از لحاظ فنی باید همه موارد بررسی شود و اگر این سیستم راه‌اندازی شود، انتخاب اینترنت برای مسافر اختیاری خواهد بود.
* ایرتاکسی امسال راه‌اندازی می‌شود
وی بیان کرد:‌ موضوع ایرتاکسی در حال نهایی شدن است، اصلاح مقررات در این باره در سازمان هواپیمایی خوب پیش رفته است و امسال عملیاتی می‌شود.
وی با بیان اینکه فعلا تعداد ایرتاکسی‌ها مدنظر نیست، گفت: در گام اول فقط می‌خواهیم راه باز شود.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: ما تعداد زیادی فرودگاه در کشور داریم که باید به بهره‌وری آن توجه کرد، این فرودگاه‌ها ظرفیت خوبی دارند و می‌توان با به کارگیری تاکسی در مسیرهای کوتاه از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.
* تدوین نظام استاندارد و متحد بین ایران، روسیه و آذربایجان در مستندات حمل
آدم‌نژاد با اشاره به سفر اخیر خود به کشورهای روسیه و ترکمنستان بیان کرد: نشست کشورهای حاشیه‌ای خزر درباره گردشگری مسافری در خزر موضوع نشست ترکمنستان بود.
وی افزود: در سفر روسیه موضوع شاخه غربی کریدور شمال - جنوب و توسعه راه‌آهن رشت به آستارا که ما باید انجام دهیم، بررسی شد.
آدم‌نژاد افزود: در تفاهم وزرای حمل و نقل ایران، آذربایجان و روسیه مقرر شد نظام استاندارد و متحدی بین کشورها برای مستندات حمل ایجاد شود؛ یعنی بارهایی که در این مسیر می‌آیند، تحت قالب یک مستندات با یک عوارض همگن و هزینه یکسان انجام شود.
وی ادامه داد: نکته بعد، برخورد با این حمل است که مقرر شد کمیته‌ای بین سه کشور با ریاست معاونان حمل و نقل سه طرف تشکیل شود و صورتجلسه تفاهم اصلی بین وزرای حمل و نقل تا چند ماه آینده انجام می‌شود.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: در این نشست همچنین روسیه درباره Eکریدور (نحوه پایش و ردیابی مستمر بار و ناوگان) مباحثی را مطرح کرد و مقرر شد شرکت‌های ما نیز احتمالا در شهریورماه یا ماه‌های آینده بازدیدی از این سیستم داشته باشند؛ اگر ما بتوانیم مشترکات به لحاظ داده‌ها و پردازش‌ها داشته باشیم، می‌توانیم این پروژه را شروع کنیم.
وی تأکید کرد: باید مسیر را برای همه کسانی که بار حمل می‌کنند اقتصادی کنیم و رفتارهای یکسان داشته باشیم. امروز خیلی از بارها در خیلی مسیرها عوارضی وجود دارد.
* سوخت یارانه‌ای به کامیون‌های ترانزیت خارجی نمی‌دهیم
وی تأکید کرد: در حوزه ترانزیت تأمین سوخت با قیمت مناسب انجام می‌شود و باید نحوه تأمین سوخت و قیمت آن به گونه‌ای باشد که برای ما و آنها مناسب باشد.
وی ادامه داد: یقینا سوخت یارانه‌ای به آنها داده نخواهد شد، اما نحوه ارائه سوخت و قیمت آن در اجلاس روسیه بررسی شد.
* هنوز سهمیه سوخت 600 تومانی دراختیار راننده‌ها قرار داده نشده است
آدم‌نژاد درباره کارت سوخت کامیون‌ها اظهار داشت:‌ تهیه سوخت چندین اشکال داشت، اول آنکه نباید هیچ محدودیتی برای هر کسی که بار می‌برد ایجاد کرد و هر چه ناوگان نیاز به سوخت داشت باید به آن بدهند.
وی افزود: در بخش درون‌شهری هنوز مستندات کامل نشده است و تا کامل نشده باشد، مجبور هستند محدودیت‌هایی درباره تأمین سوخت ناوگان کامیونی اعمال کنند.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی افزود: مشکل دیگی که در تأمین سوخت ناوگان جاده‌ای وجود دارد این است که سهمیه را یک ماه بعد می‌دهند که ممکن است کامیونی این ماه را کم کار کرده باشد، اما تصمیم داشته باشد ماه بعد بیشتر کار کند، که ضرورت دارد این سهمیه‌ها به روز شود و باید زمان تخصیص طی هماهنگی با شرکت پخش پالایش و فراورده نفتی ساماندهی شود.
وی افزود: هنوز سهمیه 600 تومانی سوخت دراختیار راننده‌های ناوگان سنگین قرار نگرفته است.
* محدودیت‌های توزیع لاستیک را قبول دارم/ تأمین لاستیک با ارز 4 هزار و 200 تومانی سخت است
وی بیان کرد: با وجود آنکه مشکلات زیادی در تأمین ارز وجود دارد، اما واردات لاستیک پس از تأمین در داخل، از خارج انجام شده است.
وی گفت:‌ در دو ماه گذاشته توزیع لاستیک با قیمت تمام شده بین ناوگان سنگین انجام شده است، البته محدودیت‌هایی هم وجود دارد و باید این فرایند اصلاح شود.
وی ادامه داد: ما نمی‌دانیم تا کی ارز 4 هزار و 200 تومانی به لاستیک اختصاص داده می‌شود، اما پیگیری‌هایی هم از وزارت صنعت و معدن داشته‌ایم که امیدواریم این مشکل حل شود.
وی گفت: در پروژه‌های تأمین لاستیک ناوگان سنگین، تأمین سختی از نیازها از طریق واردات است، اما با تلاش وزارت صنعت، تولید لاستیک‌های ناوگان سنگین هم در داخل توسعه می‌یابد و تا دو سال آینده این اتفاق خوب رخ می‌دهد.
وی تأکید کرد: از سوی دیگر، مشکل روغن موتور برای ناوگان سنگین وجود داشت که امروز تأمین این کالا از حالت بحرانی خارج شده است.
* استفاده از طرح جامع حمل و نقل در مبانی پروژه‌های سال 99
وی گفت: فاز یک طرح جامع حمل و نقل به پایان رسید و در حال پیاده‌سازی هستیم. تلاش می‌کنیم در مبانی پروژه‌های سال 99 از طرح جامع حمل و نقل استفاده کنیم که این برای اولین بار است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/83774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است

رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است

چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی

هزینه5میلیونی برای هر ایرانی/بازگشتسرانه حقیقیبه سطح سال90

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است

اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو 2024

رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

رشد23 درصدی منابع 600 هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!

دلیل اهمیت تقویم اقتصادی فارکس

رئیس‌جمهور: ایران می‌تواند به فرآوری معادن در آفریقا کمک کند

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 20 میلیارد ریال در زنجان

حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه

سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم

طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟

منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد

اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

حضور گیلان در نمایشگاه اکسپو 2024 تهران

اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، اراده طرفین بر گسترش روابط اقتصادی

برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است

از اکسپو ایران 2024 چه می دانید؟​

رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند

اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

اعزام 11 رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود

ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی

موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه

رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا

ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین

کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند

بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد

استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی

بازگشت 3000 واحد تعطیل به تولید/ 1.2 میلیون نفر بیمه شدند

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست

انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان

بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال 2015

مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است

مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند

مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند

با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود

لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی

مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند

ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا

کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند