ایرانیان جهان
خلاصي از کابوس تعريق بيش از حد با دستگاه ابداعي محققان ايراني
دوشنبه 24 شهريور 1393 - 12:38:05 PM
ايسنا

دکتر طرقي ، مدير تجاري سازي اين پروژه تحقيقاتي خاطرنشان کرد: اين دستگاه که پس از چهار سال پژوهش با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و صندق حمايت از پژوهشگران براي اولين بار در کشور طراحي و به توليد انبوه رسيده، تمامي مجوزها و تاييديه هاي لازم را نيز از وزارت بهداشت دريافت کرده است. دستگاه ضد تعريق الکسا پرو (Elexapro) به صورت هموشمند عمل مي‌کند که نسبت به نمونه مشابه خارجي که عمدتا تکنولوژي آن در اختيار کشور المان و آمريکا مي باشد، بهبودبخشي بسيار بالا تر - تا 98 درصد و دائمي - دارد.

 وي خاطرنشان کرد: از مزاياي عملکرد هوشمند دستگاه ضد تعريق ابداعي که ثبت اختراع نيز شده، حذف عوارض جانبي درمان مانند سوزش و پوسته شدن پوست شد که در نمونه خارجي دستگاه وجود دارد و با به کار گيري شيوه هاي نوين در تجاري سازي، قيمت تمام شده آن يک دهم نمونه خارجي است.

 رقي تصريح کرد: آزمايشهاي باليني مربوط به اين دستگاه در مراکز درماني معتبر و زير نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي کشور بر روي تعداد زيادي بيمار طي دو سال انجام شده و با گذراندن بيش از 90 تست متفاوت موفق به دريافت گواهي تاييديه عملکرداز سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي و پروانه توليدو بهره برداري ازوزارت بهداشت شده است.

 مهندس اکبران، مدير پژوهش تجهيزات پزشکي شرکت دانش بنيان سازنده اين دستگاه نيز درباره اهميت ساخت آن اظهار داشت: براساس گزارش ‌هاي جهاني 211 ميليون نفر در جهان و بيش از سه ميليون نفر در کشور ايران مبتلا به اين عارضه مي باشند که عمدتا منشا ژنتيکي داشته و هيچ درمان موثر و دائمي براي آن گزارش نشده است .بعضا ديده شده است که افراد با تزريق بوتاکس و با تحمل هزينه هاي گزاف اقدام به درمان کرده اند که اثر موقتي و همراه با عوارض شديد جانبي همراه با درد شديدهنگام تزيق دارد. همچنين گاهي مواردي ديده شده که اقدام به جراحي سمپاتکتمي ازطريق قطع اعصاب سمپاتيک که وظيفه انتقال دستور تعريق از مغز به غدد تعرق را دارند مي کنند که علاوه بر مشکلات جراحي عوارضي مانند تشديد تعريق در سايراعضا بدن را دارد.

 به گفته مهندس اکبران- مدير پژوهش تجهيزات پزشکي پرتو طب پرديس بر اساس گزارش بانک جهاني 211 ميليون نفر در جهان و بيش از سه ميليون نفر در کشور ايران مبتلا به اين عارضه مي باشند که اکثرا منشاء ژنتيکي دارد و تا به امروز هيچ درمان موثر و دائمي براي آن گزارش نشده است.

 تا کنون راه حل مناسبي براي درمان اين عارضه وجود نداشت و اغلب با روش هايي مانند تزريق بوتاکس، استفاده از محلول هاي و اسپري هاي رايج، دارو هاي خوراکي و يا عمل جراحي به درمان پرداخته که با تاثير کم و عوارض همراه بوده است.

 وي خاطرنشان کرد: روش کارکرد درماني يونتوفورزيس(عرق يش از حد) داراي تاييديه FDA سازمان غذا و داروي آمريکا و استاندارد اروپا CE نيز مي باشد و به عنوان جديد ترين و بهترين روش درمان تعريق بيش از حد بدن، در دنيا شناخته شده است.

 راهکارهاي استراتژيک در پروسه تجاري سازي دستگاه «الکسا» از طرفي اثر درماني سريع و بهبودي کامل را به همراه دارد.

 عباسي، مدير توليد شرکت دانش بنيان سازنده اين دستگاه تصريح کرد: دستگاه ضد تعريق از نظر عملکرد اثردرماني سريع و بهبودي کامل را دارد و از طرفي قيمت تمام شده بسيار پاييني دارد که اکثر افراد جامعه قدرت خريد آن را داشته و بتوانند در خانه به درمان بپردازند. با توجه به ريشه ژنتيکي اين عارضه همه افراد خانواده مي‌توانند از يک دستگاه براي درمان استفاده کنند.

 وي خاطرنشان کرد: دستگاه الکسا در چهار مدل عرضه شده که مدل الکسا ميني براي متوقف و نرمال کردن عرق بيش از حد زير بغل طراحي شده است. با استفاده از اين دستگاه منفذ هاي غدد تعريق به حالت عادي بر مي گردد. اين دستگاه علاوه بر کاربرد درماني براي بيماران با منشا ژنتيکي که به دليل تعريق بيش از حد در تابستان و زمستان اعضاي بدن آنها هميشه خيس مي باشد براي عموم افراد جامعه که از تعريق نسبتا معمولي اعضاي بدن خود و بوي نا خوشايند و احتمالا آثار آن بر روي لباس هاي خود به ستوه آماده اند نيز به عنوان تجهيزات پزشکي زيبايي و بهداشتي قابل استفاده مي باشد و هيچ عوارضي را نيز در بر ندارد.


http://www.ilandnews.ir/fa/News/836/خلاصي-از-کابوس-تعريق-بيش-از-حد-با-دستگاه-ابداعي-محققان-ايراني
بستن   چاپ