چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
خواندنی ها

جنایت در زندان‌های اسرائیل؛ شکنجه‌هایی که جهان را تکان داد

جنایت در زندان‌های اسرائیل؛ شکنجه‌هایی که جهان را تکان داد
ایرانیان جهان - مهر /ده‌ها اسیر فلسطینی که به تازگی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده‌اند از شکنجه‌های وحشتناکی که نظامیان صهیونیست علیه آنها انجام داده‌اند پرده برداشتند. ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر /ده‌ها اسیر فلسطینی که به تازگی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده‌اند از شکنجه‌های وحشتناکی که نظامیان صهیونیست علیه آنها انجام داده‌اند پرده برداشتند.
به گزارش معا، مرکز حقوق بشر فلسطین با انتشار گزارشی اعلام کرد که در زندان‌های رژیم صهیونیستی فجیع‌ترین جنایاتی که می‌توان در حق بشریت طی عصر حاضر اعمال کرد انجام می‌شود.
در این گزارش آمده است، بر اساس شواهد موجود و روایت‌های ارائه شده از سوی 100 اسیر فلسطینی که به تازگی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده‌اند در این زندان‌ها تمام انواع شکنجه‌ها به ویژه شکنجه‌های جسمی و تعرضات جنسی علیه اسرای بی گناه انجام می‌شود.
آنها تاکید کردند که برهنه کردن اسرا، تصویربرداری از آنها، شکنجه‌های روحی و روانی و وارد آوردن آسیب‌های تعمدی با استفاده از ابزار شکنجه از ساده‌ترین جنایاتی است که در این زندان‌ها رخ می‌دهد.
بازار
همچنین گزارش شده که نظامیان صهیونیست بارها و بارها به زنان و مردان فلسطینی تعرض کرده و جنایات ضد بشری خود را تا جایی پیش برده‌اند که از سگ‌های آموزش دیده نیز برای این کار استفاده می‌کنند.
این در حالی است که فلسطینی‌های زندانی شده در این سلول‌ها غیرنظامیان بی گناهی هستند که فقط ساکن نوار غزه بوده‌اند به طوری که یکی از این زنان اسیر تاکید کرد که حین عبور از یکی از ایست‌های بازرسی در شمال نوار غزه توسط نظامیان صهیونیست به اسارت گرفته شد.


نظرات شما