ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اتاق فکر مشترک زنان در آستانه تشکیل! خواندنی ها

اتاق فکر مشترک زنان در آستانه تشکیل!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - آرمان ملی /متن پیش رو در آرمان ملی منتشر شده و انتشار آن در آخرین خبر به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
آن روزها گذشت که زنان چشم انتظار تصمیمات مردانه برای اداره کشور و سازماندهی‌ها در بخش‌های مختلف بودند؛ آنها سالها تلاش کردند و هزینه دادند تا به همگان اثبات کنند توانایی‌هایشان همطراز با مردان و در برخی موضوعات حتی بیشتر از آنهاست. شاید چندین سال پیش مطالبه انتصاب معاون وزیر یا معاون استاندار زن امری جدید بود که پیشرفت در عرصه اجتماع محسوب می‌شد اما سال‌هاست زنان خود را محق جلوس بر کرسی‌های بالاتری از جمله ریاست جمهوری می‌بینند. یکی از ویژگی‌های زنان دارا بودن وحدت نظر در مطالبات است و بسیار راحت تر و زودتر از مردان به توافق درباره موضوعاتی مانند معرفی کاندیدا و یا انتصاب‌ها دست پیدا می‌کنند که شاید برخی دلیل آن را محدود بودن تشکل‌ها و فعالان حوزه زنان بدانند اما نباید فراموش کرد که این بخش جامعه بارها ثابت کرده که رسیدن به آرمان‌ها و اهدافش بیش از جلوس بر کرسی قدرت برایش اهمیت دارد بنابراین برای جلوس بر کرسی قدرت با یکدیگر مقابله نمی‌کنند. نکته حائز اهمیت اینجاست که جنبش زنان و پیشرفت آنها از جریان اصلاحات آغاز شد اما به تدریج زنان جریان اصولگرا به این جنبش پیوستند و یک صدایی زنان سبب جلب اعتماد و توجه بیشتر به این قشر شد.
طرح مشترک زنان
شنیده شده با افزایش تاثیرگذاری زنان در فضای سیاسی و اجتماعی کشور قرار است اتاق فکر یا مجمعی با حضور زنان فعال دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب تشکیل شود تا ازاین طریق برای تحقق مطالبات زنان تلاش شود. این موضوع در زمانی جدی شد که بار دیگر تشکیل مجمع بزرگان با حضور ناطق نوری در رسانه‌ها کلید خورد که البته ظاهرا هنوز تایید نشده اما زنان با تجربه سیاسی به مرور در حال رونمایی از اتاق فکر زنان اصلاح طلب و اصولگرا هستند. در هر دو جریان سیاسی کشور زنان توانمند و شناخته شده‌ای حضور دارند که با سازماندهی این تشکل به پیشرفت زنان در جامعه کمک می‌کنند که از جمله آنها می‌توان به معصومه ابتکار، مرضیه وحید دستجردی، شهیندخت مولاوردی، فاطمه راکعی و... اشاره داشت. ساز و کار این اتاق فکر بدین صورت است که جلسات هفتگی مستمر برگزار و دستور جلسات مربوط به موضوعات مهم روز بویژه در حوزه زنان خواهد بود. پس از رسیدن اعضا به تصمیم نهایی است که نتیجه در اختیار مسئولان قرار می‌گیرد. در این راستا باید به دیدار اخبر زهرا شجاعی در جایگاه دبیرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب و تعدادی از زنان عضو این تشکل با انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و حانواده توجه داشت؛ شاید برخی این دیدار را عادی تلقی کنند اما همگان می دانند مواضع زنان اصلاح‌طلب تفاوت زیادی با مواضع خانم خزعلی و همفکران ایشان دارد بنابراین این دیدار با هدف بحث درباره نقاط اختلاف و چگونگی رفع آنها برگزار و ابهامات زیادی برطرف شد به عنوان نمونه جایگاهی که اکنون انسیه خزعلی در آن حضور دارد پیش از آن در اختیار ابتکار و مولاوردی دو چهره سرشناس اصلاح‌طلب بود و برخی برای تخریب اصلاح‌طلبان به ارائه اطلاعات غلط درباره دوره مدیریت زنان اصلاح‌طلب در این معاونت پرداخته و گفته بودند اقدامات این معاونت بیشتر تشریفاتی بوده که شجاعی به آگاه سازی خزعلی درباره فعالیت‌های معاونت زنان پرداخت تا او متوجه غرض‌ورزی آنانی شود که اتحاد زنان برایشان ضرر دارد. ماحصل این نشست هم تاکید بر برگزاری مجدد چنین جلساتی بود که زنان اصلاح‌طلب بتوانند به خزعلی و یاران اصولگرایش در تحقق اهدافشان کمک کنند.
بی‌خیال اصولگرا و اصلاح‌طلب
بدون شک ارتباط زنان اصلاح‌طلب و اصولگرا در هنگامه انتخابات ریاست جمهوری 1400 نمود بیشتری داشت. انتخاباتی که در ابتدا اصلاح‌طلبان اعلام کردند برای انتخابات 1400 کاندیدای زن معرفی میکنند و به فاصله کوتاهی زنان اصولگرا همین وعده را دادند و البته تعدادی از زنان اصولگرا هم ثبت نام کردند که چهره‌های معروفی نبودند اما همراهی زنان دو طیف در رای گیری برای معرفی افراد واجد شرایط برای کاندیداتوری در انتخابات مشخص شد که اصلاح‌طلبان نام مرضیه وحید دستجردی اصولگرا را به عنوان گزینه مناسب برای کاندیداتوری مطرح کردند هر چند او نتوانست به مراحل نهایی برسد اما نشان داده شد که پیوند و نقاط اشتراک زیادی میان زنان اصولگرا و اصلاح‌طلب برقرار است این ائتلاف نانوشته هنوز هم برقرار است و زنان اصولگرا و اصلاح‌طلب برخلاف مردان این جریان راه رسیدن به مطالبات را فراموش کردن اختلافات سیاسی و تمرکز بر هدف می‌دانند. در آن برهه فائزه هاشمی هم به‌خوبی به از میان رفتن مرزها میان زنان سیاسی اشاره کرد. او گفته بود:« یکی از ویژگی‌های خوبی که در این جریان اتفاق افتاده است این است که زنان اصولگرای ما مثل خانم رفعتی از ریاست جمهوری زنان حمایت کرده است و این موضوع فراجناحی است و هر 2 جناح در این قضیه متحد القول هستند؛ اگر بخواهم کسی را معرفی کنم فارغ از اینکه اصولگرا باشد یا اصلاح‌طلب؛ من فکر می‌کنم خانمی باید باشد که سوابق مدیریت کلان داشته باشد؛ به نظر من خانم ابتکار یا خانم وحید دستجردی یا خانم‌هایی که چند دوره در مجلس بودند این شرایط را دارند.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/274803/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غزه‌ای‌ها زیر آوار گرسنگی

بازیگر زیاده‌طلب منطقه

دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند

تعرض بیش از 430 شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی

مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟

ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال

بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال 700 نفر را فراهم کردند

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است

روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است

ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!

کیهان مطرح کرد: اصلاح‌طلبان در کنار دلالان و رانت جویان

ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاس

یورش ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری

گوشت آفریقایی و تانزانیایی در راه است

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود

رئیسی پس از بازگشت به تهران: این سفر پیام مهمی داشت

تاکید روسیه و چین برآتش‌بس کامل و ارسال فوری کمک‌های انسانی به غزه

واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان در آمریکا

برخورد خشن با دانشجویان آمریکایی معترض به نسل‌کشی اسرائیل در غزه

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شمال رفح

پیش‌بینی جدید یک کارشناس درباره قیمت خودرو

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!

تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد

سرمقاله کیهان/ اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است

سرمقاله وطن امروز/ حزب‌الله و تعبیر مقاومت هوشمند

سرمقاله خراسان/ فناوری ایرانی ، پیشران دیپلماسی اقتصادی

سرمقاله فرهیختگان/ ضرورت ترویج گفتمان مقاومت برای خانواده دانشگاه آزاد

سرمقاله شرق/ محیط زیست به‌مثابه تمام دولت

سرمقاله اعتماد/ پدیده‌های اجتماعی و جبر مستقیم

سرمقاله ایران/ تجویز اصولی در برابر آدرس غلطِ «ان‌شاءالله خیرخواهان» چیست؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انتخابات آمریکا؛ روشنی‌ها و ابهام‌ها

سرمقاله تعادل/ تصویرسازی مطالبات کارگران

سرمقاله همشهری/ نگاه ویژه رهبرمعظم انقلاب به فرهنگ کار

لوکاشنکو: اوکراین میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است

ارتش یمن: سه عملیات موفق بر ضد کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی انجام دادیم

سقوط ین رکورد 34 ساله را شکست

دنیای اقتصاد : در سال 1403 نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت

شرکت 27 واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو

استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش رژیم صهیونیستی

دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا

کشف 2تن شکر قاچاق در رودسر

رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت

35 درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود

نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند