ایرانیان جهان
کرونا در اروپا|از هشدار آلمان درباره وقوع پاندمی‌های جدید تا سگ‌های کرونایاب
سه شنبه 4 خرداد 1400 - 11:51:31 AM
ایرانیان جهان-

صدر اعظم آلمان در سخنانی درباره وقوع پاندمی‌های جدید و لزوم آمادگی برای مقابله با آن تاکید کرده و نتیجه یک تحقیق در انگلیس هم نشان می‌دهد که سگ‌های آموزش دیده می‌توانند بیماران کرونایی را از بوی آنها شناسایی کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کرونا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا ادامه دارد.

درخواست آلمان برای انعقاد قراداد پاندمی بین المللی

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که "ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت آلمان خواستار یک توافق پاندمی بین المللی شده و گفته است: با توجه به اینکه جلوگیری از گسترش جهانی ویروس کرونا در سال گذشته موفقیت آمیز نبود باید همکاری های بین المللی در این زمینه تنگاتنگتر شود.

وی در آستانه شروع کنفرانس مجازی سالانه سازمان بهداشت جهانی گفته است: کشورها باید خود را به همکاری و اجرای مقررات مشترک موظف کنند.

هدف طرح معاهده بین المللی پاندمی ها از جمله الزام کشورها به تبادل اطلاعات بهتر است تا در صورت بروز خطر آژیر هشدار ها زودتر به صدا درآید و از گسترش ویروس در سراسر دنیا جلوگیری شود. برخی کشورها از ترس از دست دادن استقلال خود مخالف اجرای این طرح هستند.

اشپاهن همچنین از دیگر کشورها خواست پول بیشتری در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار دهند.

آلمان خواستار اصلاح سازمان بهداشت جهانی شد

وی تاکید کرد که اکنون زمان اصلاح سازمان بهداشت جهانی است و باید از این فرصت استفاده شود.

کاهش چشمگیر آمار مبتلایان جدید در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 2682 مورد جدید به کرونا در عرض24 ساعت در این کشور خبر داد و به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید در ازای هر 100 هزار نفر در این کشور به 62.5 کاهش پیدا کرد. 43 نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

مناقشه در دولت ائتلافی اتریش درباره چگونگی تداوم مبارزه با کرونا

"سباستین کورتس"، صدر اعظم اتریش از پایین آمدن نرخ مبتلایان در کشورش به ازای هر 100 هزار نفر به زیر 50 ابراز خرسندی کرده و این مسئله را یادآوری کرد که بر اساس قانون اساسی اصل آزادی های ممکن بیشتر و محدودیت ها تنها در صورت ضرورت همواره رعایت می شود.

علاوه بر این کورتس اعلام کرد که قاطعانه به این گفته خود پایبند است که در نشست تخصصی روز جمعه آینده با فرمانداران ایالات درباره مراحل گشایش بیشتر در ماه ژوئن و جولای تصمیم خواهند کرد. وی در این راستا بر وزیر بهداشت کشور خود فشار وارد کرد.

صدر اعظم اتریش اعلام کرد که در حال حاضر همه پارامترها در مبارزه با این ویروس در مسیر درستی قرار دارد و در حالی که نرخ مبتلایان جدید کاهش می یابد شمار واکسینه شده ها سریع تر از حد انتظار در حال افزایش است. وی با اشاره به این شرایط اعلام کرد که بر سر وعده های خود برای بازگشایی های بیشتر در ماه ژوئن است.

بیشتر بخوانید

موکشتاین، وزیر بهداشت اتریش اخیرا انتقاد شدیدی به این موضع گیری های صدر اعظم وارد کرده و اعلام کرده که ترجیح می دهد بر اساس داده ها و حقایق تصمیم گیری کند.

وی انتظارات شهروندان برای کاهش قریب الوقوع محدودیت ها را کاهش داده و اعلام کرده که حتی در زمستان آینده هم به ماسک نیاز خواهد بود. وی اعلام کرد که استاده از ماسک همچنان در همه مناطق باید ادامه یابد. وزیر بهداشت در عین حال درباره پایان استفاده اجباری از ماسک در فضای آزاد در تابستان ابراز امیدواری کرده است.

"اگوست وویگنر"، از مقامات حزب خلق اتریش صدر اعظم هم اعلام کرده که می خواهد در گفتگو با وزیر بهداشت وی را برای کاهش بیشتر محدودیت ها متقاعد کند.

وی تاکید کرد که هدف از مقابله با این پاندمی همیشه جلوگیری از فشار بیش از حد بر بخش های مراقبت های ویژه و محافظت از سلامتی اتریشی ها بوده که بر اساس آخرین تحقیقات محقق شده است.

آرمین فیلدر از کارشناسان کمیسیون کرونا در اتریش هم از رویکرد محتاطانه وزیر بهداشت اتریش در کاهش محدودیت ها حمایت کرده و خطاب به صدر اعظم کشورش گفت که اگر کارشناسان وی و مشاورانش خوب باشند درباره تصمیم گیری های عجولانه به وی هشدار می دهند. وی توصیه کرد که تا اول جولای هیچ تغییری در شرایط محدودیت ها ایجاد نشود.

قرار است هفته آینده درباره کاهش بیشتر محدودیت ها در ماه ژوئن در یک نشست تخصصی تصمیم گیری شود. تا آن زمان مناقشات در این باره در دولت ائتلافی همچنان ادامه خواهد داشت.

دولت اتریش با توجه به کاهش چشمگیر نرخ مبتلایان جدید و واکسیناسیون سریع مدتی است که روند کاهش محدودیت ها را در دستور کار قرار داده است.

مشاور سابق لندن جانسون را متهم به دروغگویی در بحران کرونا کرد

"دومینیک کامینگز"، مشاور سابق دولت انگلیس هم دولت بوریس جانسون را متهم به دروغگویی کرده و گفته است: وی درباره استراتژی اصلی خود در مبارزه با کرونا دروغ گفته است. به گفته وی دولت در واقع در اوایل سال 2020 ابتدا تصمیم گرفته بود از طریق گسترش ویروس کرونا در بین مردم تا سپتامبر سال بعد از آن به مصونیت گله ای در کشورش برسد.

وی تاکید کرد که جانسون تازه بعد از اینکه از طرف گروه های مختلف مورد انتقاد قرار گرفت و شفاف سازی شد که این طرح وی می تواند منجر به فاجعه شود این استراتژی را تغییر داد.

دولت جانسون البته این اتهامات را رد می کند.

درگیری پلیس و ناقضان محدودیت های کرونایی در هایدلبرگ آلمان

صدها نفر در هایدلبرگ آلمان شب گذشته در یک پارتی ضد کرونایی شرکت کردند که این تجمع به درگیری ها و ناآرامی هایی منجر شد.

بعد از اینکه پلیس برای انحلال این تجمع اعتراضی وارد عمل شد معترضان به سمت نیروها و خودروهای آن ها بطری و اشیاء دیگر پرتاب کردند. در جریان این ناآرامی ها 3 نیروی پلیس مجروح شده و 8 خودرو آسیب دیدند.

سگ های آموزش دیده می توانند بوی کرونایی ها را تشخیص دهند

بر اساس یک بررسی انگلیسی سگ های آموزش دیده می توانند افراد آلوده به کرونا را از طریق بوی آن ها تشخیص دهند. دانشکده بهداشت و پزشکی گرمسیری در لندن (LSHTM) روز دوشنبه اعلام کرد که 6 سگ آموزش دیده نمونه ای از افراد آلوده با را با دقت 82 تا 94 درصد شناسایی کرده اند. این نتیجه گیری مطالعات قبلی کارشناسان آلمانی را هم تایید می کند.

هشدار مرکل درباره خطر وقوع پاندمی های جدید

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم در آغاز نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی نسبت به خطرات همه گیری ها و پاندمی های جدید هشدار داد. وی از جامعه جهانی خواست با آمادگی بیشتری به این مسئله بپردازند. مرکل در پیامی ویدئویی تاکید کرد که این پاندمی هنوز تمام نشده و آخرین بیماری همه گیر هم نیست. مرکل نیز خواستار یک توافق پاندمی بین المللی شده که همکاری های بهتر بین المللی را میسر می کند. مرکل تاکید کرد که بعد از پاندمی قبل از پاندمی است. وی افزود: ما باید روی پاندمی بعدی بخوبی آماده باشیم و این سیگنالی است که من از این نشست انتظار دارم.

درخواست فرانسه برای دادن اختیارات بیشتر به سازمان بهداشت جهانی

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه هم در پیامی جداگانه خواستار اختیارات بیشتر برای سازمان بهداشت جهانی شد.

دبیر کل سازمان ملل هم از جامعه بین المللی خواست که با بحران کرونای جهانی با استراتژی مشابه یک جنگ مقابله کنند. وی در این باره گفت: ما در جنگ با ویروس هستیم. وی افزود: دنیا برای اطمینان از دسترسی برابر همه کشورها به سلاح ها در مبارزه با این پاندمی به منطق و فوریت اقتصاد جنگ نیاز دارد.

کاهش 85 درصدی اقامت های شبانه توریست ها در اسپانیا

اسپانیا هم بر اساس اطلاعات رسمی منتشر شده در ماه آوریل سال جاری میلادی حدود 4.05 میلیون شب اقامت در هتل ها را ثبت کرده که 85 درصد کم تر از این دوره زمانی در سال 2019 بوده است. در آوریل سال گذشته هم به دلیل محدودیت های کرونایی گردشگری در اسپانیا کاملا متوقف شده بود.

اجرای طرح گواهی سبز در لیتوانی

لیتوانی هم روز دوشنبه طرح گواهی سبز دیجیتال برای افراد واکسینه شده، تست داده و بهبود یافته بعد از کرونا را به حال اجرا درآورد. این گواهی برای افراد دارنده آن آزادی های بیشتری را در دوران کرونا فراهم می کند.

جدیدترین آمارهای کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض 24 ساعت 9,704 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 70 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم در عرض 24 ساعت 2,235 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 5 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در ایتالیا هم در عرض 24 ساعت 3,995 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 72 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 5,603,666 نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و 108,596 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون 4,462,538 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 127,721 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 4,188,190نفربه کرونا مبتلا شده‌اند و 125,225 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

جدیدترین آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال 3,636,453 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 79,620 نفر هم هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال 3,654,201 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 87,973 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.


http://www.ilandnews.ir/fa/News/249536/کرونا-در-اروپا|از-هشدار-آلمان-درباره-وقوع-پاندمی‌های-جدید-تا-سگ‌های-کرونایاب
بستن   چاپ