يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴
خواندنی ها

لندن برای دومین هفته پیاپی صحنه بازداشت حامیان فلسطین شد

لندن برای دومین هفته پیاپی صحنه بازداشت حامیان فلسطین شد
ایرانیان جهان - ایرنا / پلیس لندن در ادامه سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت این کشور علیه فعالان حامی فلسطین، امروز (شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) برای دومین هفته متوالی ده‌ها معترض به جنایات ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / پلیس لندن در ادامه سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت این کشور علیه فعالان حامی فلسطین، امروز (شنبه 21 تیرماه 1404) برای دومین هفته متوالی ده‌ها معترض به جنایات رژیم صهیونیستی را بازداشت کرد.
این بازداشت‌ها در جریان تجمع مسالمت‌آمیز حامیان فلسطین در اطراف مجسمه‌های ماهاتما گاندی و نلسون ماندلا در میدان پارلمان لندن روی داد. معترضان در این حرکت اعتراضی شعارنوشته‌هایی را در دست داشتند که روی آن‌ها نوشته بود «من با نسل‌کشی مخالفم» و «از گروه اقدام برای فلسطین حمایت می‌کنم».
نیروهای پلیس با استناد به قانون مبارزه با تروریسم، بیش از 30 معترض را از محل بازداشت و به داخل ون‌های پلیس منتقل کردند. در بیانیه این نهاد امنیتی آمده است: «یادآور می‌شویم گروه اقدام برای فلسطین اکنون از سوی دولت انگلیس در فهرست گروه‌های ممنوعه قرار گرفته و هرگونه دعوت یا ابراز حمایت از آن مصداق جرم محسوب می‌شود. همان‌طور که هفته گذشته مشاهده شد، افرادی که قانون را نقض کنند با اقدام پلیس مواجه خواهند شد.»
گفتنی است، هفته گذشته نیز 29 نفر در همین محل، از جمله یک کشیش 83 ساله، تنها به‌دلیل در دست داشتن شعارنوشته‌هایی در حمایت از این گروه بازداشت شدند.
تصمیم دولت انگلیس درباره ممنوع‌کردن گروه اقدام برای فلسطین واکنش‌های گسترده‌ای در پی داشته است. این گروه، که به اقدامات اعتراضی مستقیم علیه شرکت‌های تسلیحاتی دخیل در تجهیز رژیم صهیونیستی شهرت دارد، نخستین گروه مدنی است که به‌موجب «قانون مبارزه با تروریسم» در کنار گروه‌هایی مانند داعش و القاعده قرار گرفته است.
در پی تصویب این ممنوعیت در پارلمان انگلیس، کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل، صدها وکیل و چهره‌های دانشگاهی و فرهنگی در انگلیس، این اقدام را «سرکوبگرانه» و «خطرناک» توصیف کرده‌اند. به‌گفته آنان، این ممنوعیت مرز بین اعتراض مدنی و اقدامات تروریستی را به‌طور خطرناکی مخدوش کرده و حق آزادی بیان و تجمع مسالمت‌آمیز را تهدید می‌کند.
ناظران معتقدند که دولت کی‌یر استارمر، با این اقدام بار دیگر تعهد خود را به سیاست‌های سخت‌گیرانه در قبال گروه‌های منتقد اسرائیل نشان داده است. آن‌ها بر این باورند که دولت به‌جای پاسخ‌دادن به نگرانی‌ها درباره ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ غزه، ترجیح داده است با سرکوب معترضان، فضای اعتراضی را محدود کند.
بازار


نظرات شما