دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴
خواندنی ها

رسانه عبری: اسرائیل همچنان در غزه «سردرگم» است

رسانه عبری: اسرائیل همچنان در غزه «سردرگم» است
ایرانیان جهان - تسنیم /به‌نوشته یک رسانه صهیونیستی؛ اسرائیل نشان داده است که طرح و نقشه واحدی برای فردای نوار غزه ندارد و هزار خرده‌طرح را برای این منظور پیش می‌کشد. آرییلا ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تسنیم /به‌نوشته یک رسانه صهیونیستی؛ اسرائیل نشان داده است که طرح و نقشه واحدی برای فردای نوار غزه ندارد و هزار خرده‌طرح را برای این منظور پیش می‌کشد.
 آرییلا رینگن هافمن در یادداشتی که در شماره امروز دوشنبه روزنامه یدیعوت آحارانوت منتشر شد، ایجاد "شهر بشردوستانه" در غزه را طرح فاجعه‌باری توصیف کرد که پیشاپیش شکست خورده است و فقط هزینه‌های زیادی را به کام خود می‌کشد.
بازار
براساس این یادداشت: آنچه به روز بعد از پایان جنگ شهرت یافته است، باید طرح‌‌هایی هم برای آن عرضه شود، برنامه‌ای که به‌طور حتم ساختار ادامه بقای ما را هم تحت تأثیر خود قرار خواهد داد، محور نیتساریم، بعد از آن محور فیلادلفیا اکنون هم محور موراج یا شاید همان منطقه موراج مطرح می‌شود و تازه در این شرایط چانه‌زنی بر سر نسبت‌ها و درصدهای طول و عرض این منطقه آغاز خواهد شد، نقشه‌‌هایی در این زمینه تقدیم می‌شود و آنچه به نقشه‌های تصحیح‌شده معروف شده است، بعد از آن ارائه خواهد شد، در این شرایط اگر تفاهمی حاصل شود، بعد از آن وارد فاز اسرا می‌شود و چانه‌زنی در رابطه با اسرای فلسطینی و این‌که چند نفر از آنها آزاد شوند، آغاز می‌گردد.
این روند یک پروسه طولانی است که بار سنگین خود را مجدداً بر دوش جامعه‌ای می‌اندازد که یک سال و نیم است این بار سنگین را به‌دوش می‌کشد، این احساسی است که اگر نگوییم تمامی اسرائیلی‌ها براساس نظرسنجی‌های موجود، 80 درصد اسرائیلی‌ها آن را احساس می‌کنند.
این نویسنده در پایان نوشتار خود آورده است: درست است اکنون مذاکرات همچنان در دوحه ادامه دارد، هیئت اعزامی از اسرائیل همچنان آنجا اقامت دارد، به ما گفته شده است که مذاکراتی هم در حال انجام است، اسرائیل نقشه‌های جدیدی را ارائه می‌کند، در مورد منطقه موراج صد متر این طرف یا آن طرف تغییر خواهد کرد، به‌هرشکل جای دوری نخواهند رفت.
اما خلاصه آنچه را رخ می‌دهد، می‌توان از سخنان ایلان دلال پدر گی گلبوع پدر یکی از اسرا شنید که از میزان امیدواری خانواده‌های اسرا در زمان سفر نتانیاهو به واشنگتن و نحوه فریب‌خوردنشان سخن گفت.
او دیروز گفت: ما با احساس بسیار بدی به اسرائیل بازگشتیم، به‌رغم آنکه ما دو سال است که در یک شرایط خلأ زندگی کرده‌ایم و همواره آزمون و خطاها را تجربه می‌کنیم اما به‌نوعی اطمینان داشتیم که با یک توافق از واشنگتن باز خواهیم گشت، با احساس خوبی به واشنگتن رفتیم و با احساس بسیار بدی از آنجا آمدیم.


نظرات شما