پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
قاره آفریقا

الأخبار: مصر اجازه تظاهرات ضد اسرائیلی را نمی‌دهد

الأخبار: مصر اجازه تظاهرات ضد اسرائیلی را نمی‌دهد
ایرانیان جهان - فارس / روزنامه الأخبار گزارش داد که مسئولان مصری اجازه برپایی تظاهرات اعتراضی در روز جمعه در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره را نمی‌دهند. دادگاه امور ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / روزنامه الأخبار گزارش داد که مسئولان مصری اجازه برپایی تظاهرات اعتراضی در روز جمعه در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره را نمی‌دهند.
دادگاه امور اضطراری در مصر درخواستی را که به صورت رسمی برای دریافت مجوز برگزاری تظاهرات در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه ارائه شده بود، رد کرده است.
این در حالی است که در پی شکست مذاکرات دوحه، مصر لحن خود را در سطح رسمی تشدید کرده و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر اعلام کرد که کابینه رژیم صهیونیستی مرتکب کشتارجمعی سیستم‌مند در حق فلسطینی‌ها در نوار غزه شده است.
عبدالفتاح السیسی اعلام کرد: جنگ در غزه دیگر برای تحقق اهداف سیاسی و آزادی اسیران نیست؛ بلکه جنگی برای گرسنگی دادن، کشتار و نابودی مسئله فلسطین است.
وی افزود: ما به افکار عمومی جهانی می‌گوییم که وضعیت در نوار غزه به عنوان یک اهرم سیاسی جهت چانه‌زنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
السیسی گفت: ادعا مبنی بر اینکه مصر در محاصره نوار غزه مشارکت دارد، بی اساس است. بیش از 5000 کامیون حامل کمک در خاک مصر آماده ورود به نوار غزه هستند.
بازار
رئیس جمهور مصر اظهار کرد که 5 گذرگاه، نوار غزه را به جهان خارجی متصل می‌کند که از جمله آنها گذرگاه رفح با مصر است و مابقی آنها از سوی طرف اسرائیلی اداره می‌شود.
وی افزود: تاریخ، بسیاری از کشورها را به خاطر موضعشان در قبال جنگ غزه پاسخگو خواهد کرد و آنها را قضاوت خواهد نمود.


نظرات شما