ایرانیان جهان - ایرنا /چین امروز سفینه شینژو-22 (Shenzhou-22) را برای بازگرداندن 3 فضانورد خود از ایستگاه فضایی «تیانگونگ» (Tiangong )، جهت اتصال به این ایستگاه در مدار زمین قرار داد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، تارنمای نشریه چینی «گلوبال تایمز» با انتشار این خبر افزود: این سفینه از «مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان» به فضا پرتاب شد.
چند دقیقه پس از پرتاب فضاپیمای شینژو-22 از راکت ماهواره بر «لانگ مارچ» جدا و در مدار برنامهریزی شده جهت اتصال به ایستگاه فضایی تیانگوگ قرار گرفت.
هدف از پرتاب سفینه شینژو-22 به فضا بازگرداندن سه خدمه ایستگاه فضایی تیانگوگ است که به علت آسیب دیدن فضاپیمای شینژو-20 به دلیل برخورد زباله فضایی به آن، امکان بازگشت به زمین را ندارد.
شینژو-22 حامل 600 کیلوگرم محموله برای خدمه این ایستگاه بوده و انتظار می رود بازگشت این گروه با این سفینه در سال 2026 صورت گیرد.
بازار ![]()