ایرانیان جهان - تسنیم / منابع امنیتی در عراق از عملیات حشد الشعبی در صحرای الانبار و انهدام 4 مخفیگاه داعش خبر دادند.
نیروهای حشد الشعبی در عملیاتی در صحرای غربی الرمادی در استان غربی الانبار عراق، 4 موضع سری تروریستهای داعشی را منهدم کردند.
منابع امنیتی امروز جمعه گفتند که نیروهای حشد شعبی توانستند طی عملیاتی در مناطق مختلف صحرای غربی شهر الرمادی(مرکز استان الانبار)، چهار موضع سری تروریستهای داعشی را منهدم کنند.
به گفته این منابع، یک یگان امنیتی از حشد شعبی طی عملیاتی علیه مخفیگاههای باندهای جنایتکار داعشی در صحرای شهرستان سحول راوه توانست چهار موضع مخفی زیر زمینی آنها را منهدم کنند.
این منابع افزودند که این عملیات ساعاتی پس از انفجار یک بسته انفجاری در مسیر عبور یک گشتی حشد شعبی صورت گرفت که در حال انجام وظایف امنیتی در صحرای راوه در غرب الرمادی بودند.
بازار ![]()