دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
خواندنی ها

حقوقدان عرب: شکنجه اسیران فلسطینی، سیاست هدفمند و رسمی اسرائیل است

حقوقدان عرب: شکنجه اسیران فلسطینی، سیاست هدفمند و رسمی اسرائیل است
ایرانیان جهان - ایرنا /یک حقوقدان عرب با اشاره به جنایات‌های اسرائیل علیه اسیران فلسطینی گفت: حضور یک وزیر اسرائیلی در زندان و نظارت بر شکنجه اسیران فلسطینی، بیانگر سیاست رسمی ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا /یک حقوقدان عرب با اشاره به جنایات‌های اسرائیل علیه اسیران فلسطینی گفت: حضور یک وزیر اسرائیلی در زندان و نظارت بر شکنجه اسیران فلسطینی، بیانگر سیاست رسمی رژیم اسرائیل در رفتارهای ظالمانه و تحقیر آمیز علیه اسیران است.
به گزارش خبرگزاری شهاب، «محمد مهران» استاد حقوق بین‌الملل تاکید کرد: یورش «بن گویر»، وزیر امنیت داخلی اشغالگران، به زندان‌ها و مشاهده استفاده از نارنجک‌های صوتی علیه اسیران فلسطینی، شکنجه برنامه ریزی شده آنان، نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو است.
او هشدار داد که حضور یک وزیر رسمی اسرائیلی برای مشاهده شکنجه نشان می‌دهد که این اقدامات یک سیاست رسمی و عامدانه است، نه اقدام فردی. کنوانسیون ژنو در مورد رفتار با اسرای جنگی، به صراحت شکنجه و رفتارهای ظالمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز را ممنوع می‌کند.
بازار
او تصریح کرد: ماده ۱۳ تصریح می‌کند که با اسرای جنگی باید در همه حال با انسانیت رفتار شود. استفاده از نارنجک‌های صوتی علیه اسیران بی‌دفاع در سلول‌هایشان شکنجه آشکار است. کنوانسیون منع شکنجه ۱۹۸۴ شکنجه را به عنوان هر عملی که درد یا رنج شدید، چه جسمی و چه روحی، عمداً به فرد وارد شود، تعریف می‌کند. نارنجک‌های صوتی باعث درد حاد جسمی و روانی، از جمله از دست دادن موقت یا دائمی شنوایی، سردردهای شدید و آسیب‌های روانی می‌شوند.
این استاد حقوق بین الملل گفت: خطر بزرگ حضور یک وزیر اسرائیلی است که شخصاً بر شکنجه نظارت دارد. این ثابت می‌کند که شکنجه یک اقدام انفرادی توسط زندانبانان نیست، بلکه یک سیاست رسمی است که توسط بالاترین سطوح کابینه اسرائیل اتخاذ شده است.
او با بیان اینکه بن گویر، به عنوان یک وزیر باید شخصاً در برابر دیوان کیفری بین‌المللی پاسخگو باشد، از دیوان کیفری بین‌المللی خواست تا تحقیقات فوری در مورد این جنایت را آغاز و حکم بازداشت بن گویر را صادر کند.
این حقوقدان گفت: شواهد موجود است و این جنایت با ضبط‌های صوتی و تصویری مستند شده است. سکوت بین‌المللی سبب تشویق اشغالگران به ارتکاب جنایات بیشتر می شود.
او از سازمان ملل متحد خواست تا یک کمیسیون تحقیق مستقل برای بازدید از زندان‌های رژیم صهیونیستی و مستندسازی تخلفات تشکیل دهد و از کشورهای عضو کنوانسیون‌های ژنو خواست تا صلاحیت جهانی خود را اعمال کرده و مقامات اسرائیلی مسئول شکنجه را تحت پیگرد قانونی قرار دهند.


نظرات شما