ایرانیان جهان - رسانه روسی اعلام کرد که یک هواپیمای شناسایی ناتو طی چند ساعت بر فراز آب های بی طرف دریای سیاه در حال پرواز بوده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع در واحدهای کنترل ترافیک هوایی دولت روسیه به خبرگزاری تاس اعلام کرد: یک هواپیمای شناسایی ناتو طی چند ساعت گذشته بر فراز آب های بی طرف دریای سیاه در حال پرواز بوده است.
این منبع آگاه در این خصوص گفت: ما چندین ساعت است که پرواز یک هواپیمای شناسایی روی پلتفرم Bombardier Challenger ۶۵۰ را مشاهده میکنیم که در حال انجام ماموریت های شناسایی، عمدتاً اطلاعات الکترونیکی است.
وی خاطرنشان کرد که این هواپیما پیش از این چندین پرواز بر فراز آب ها در ارتفاع حدود ۱۰ کیلومتری انجام داده است، بدون اینکه وارد حریم هوایی هیچ کشوری به جز نقطه عزیمت خود در رومانی شود.
منبع آگاه مذکور توضیح داد: مسیر پروازی این هواپیمای شناسایی با کریدورهای استاندارد مورد استفاده هواپیماهای غیرنظامی بر فراز دریا تلاقی ندارد.
وی سپس افزود که این هواپیمای خاص بیش از یک بار قبلا بر فراز آب های دریای سیاه مشاهده شده است.