پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵
خواندنی ها

ترامپ دوباره جلوی دوربین خوابش برد

ترامپ دوباره جلوی دوربین خوابش برد
ایرانیان جهان - فارس/ رئیس‌جمهور ۸۰ ساله آمریکا بار دیگر در جریان یک نشست رسمی مقابل دوربین‌ها خواب‌آلود شد و چشم‌هایش را بست؛ اتفاقی که به نوشته رسانه‌های آمریکایی، دومین مورد ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / رئیس‌جمهور ۸۰ ساله آمریکا بار دیگر در جریان یک نشست رسمی مقابل دوربین‌ها خواب‌آلود شد و چشم‌هایش را بست؛ اتفاقی که به نوشته رسانه‌های آمریکایی، دومین مورد از چرت‌زدن او در جریان جلسات رسمی طی هفته جاری است.
دونالد ترامپ بامداد اواخر شب گذشته در میزگردی با موضوع پیشگیری از جرایم سایبری، در حالی که مقام‌های ارشد دولتش حضور داشتند، برای بیدار ماندن با مشکل مواجه شد.
بر اساس این گزارش، هنگامی که پیت هگزث، وزیر جنگ آمریکا، درباره حملات سایبری صحبت می‌کرد، چشم‌های ترامپ بسته بود. او بار دیگر هنگام صحبت‌های مارک‌وین مولین، وزیر امنیت داخلی ایالات درباره ویدئوهای سوءاستفاده از کودکان، چشمانش را بست.
این نخستین بار در هفته جاری نیست که خواب‌آلودگی ترامپ در جریان یک نشست رسمی مورد توجه قرار می‌گیرد. روز سه‌شنبه نیز، هنگامی که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، درباره برنامه جدید دولت با عنوان «طرح تشویقی افشاگران تخلف و تقلب» توضیح می‌داد، ترامپ روی صندلی خود به جلو خم شده بود و پلک‌هایش مرتب باز و بسته می‌شد.
نویسنده گزارش با لحنی کنایه‌آمیز می‌نویسد که رئیس‌جمهور ۸۰ ساله آمریکا بار دیگر در برابر دوربین‌ها برای بیدار ماندن تقلا می‌کند.
تکرار این صحنه‌ها در حالی است که ترامپ مدعی است از نظر جسمانی در اوج آمادگی قرار دارد و در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر، به سفرهای خود در نقاط مختلف آمریکا ادامه می‌دهد.


نظرات شما