مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.
کاهش 11 درصدی آمار بنگاه های اقتصادی مشکل دار سیستان و بلوچستان
وزارت رفاه
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - نماینده ویژه و مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بر اساس بررسی انجام شده و اقدامات استان تعداد بنگاههای اقتصادی دارای مشکل 11 درصد کاهش یافته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، کریم یاوری در دیدار با موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در زاهدان هدف از سفر به این استان را رصد، پیگیری و رفع چالش ها و مشکلات بنگاه های اقتصادی، اعلام کرد و گفت: در نظر داریم از نزدیک با صاحبان کسب و کار و فعالین اقتصادی و کارگران و کارفرمایان استان دیدار و گفتگو داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مساله حقوق و دستمزد معوقه کارگران با توجه به فرارسیدن پایان سال از ماموریت های ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سراسر کشور است افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرای 18 قانون را بر عهده دارد که یکی از این قوانین، قانون کار متشکل از مثلث کارگر، کارفرما و کارگاه است.
استاندار سیستان و بلوچستان هم در این دیدار با قدردانی از مجموعه اقدامات دستگاه های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان به خصوص در اجرای طرح اشتغال روستایی و کمک به واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی ، گفت: همدلی و هماهنگی موجود در بین این دستگاه ها بطور ملموس در سیل سال گذشته جنوب استان دیده شد که باید از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تقدیر کرد.
احمد علی موهبتی در ادامه با بیان اینکه فاصله زیاد استان از مرکز کشور و عقب ماندگی تاریخی آن، شرایط این استان را از سایر استانهای کشور متمایز کرده است؛ افزود: مشکلات استان باید با نسخه جداگانه و مختص خود استان، حل شود.
وی با اشاره به اینکه میانگین شاخصهای توسعه استان با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد و برای جبران این عقب ماندگی، استان مورد توجه همه ارکان نظام بویژه شخص مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) است؛ اظهار داشت: سیستان و بلوچستان بالاترین رشد اعتباری را در کشور داراست و در صورتی که اعتبارات به صورت 100درصد تخصیص یابد، میتوان بخش اعظمی از این مشکلات را رفع کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: طی دوسال اخیر، بسیاری از واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل استان فعال شده و بخشی از معادن غیرفعال خلع شده به چرخه فعالیت بازگشته و معادن جدید نیز آغاز به کار کرده است که نشانگر یک حرکت نو برای اشتغال پایدار است.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در شرایط فعلی که استان چالشهای زیادی دارد، ایجاد اشتغال باید نسبت به بقیه استانها بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
موهبتی گفت: از آنجایی که کارفرمایان استان مواد اولیه مورد نیاز خود را از مرکز کشور تهیه میکنند و برای رساندن محصول تولیدی به بازارهای مرکز کشور باید هزینه حمل و نقل بیشتری نسبت به سایر تولیدکنندگان کشور بپردازند، بایستی بیشتر مورد حمایت قرار گیرند.
-
يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳:۰۵
-
۲۷ بازديد
-
وزارت رفاه
-
ایرانیان جهان
لینک کوتاه:
https://www.ilandnews.ir/Fa/News/228446/