يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
خواندنی ها

فرانسوی‌ها علیه نجیب میقاتی پرونده باز کردند

فرانسوی‌ها علیه نجیب میقاتی پرونده باز کردند
ایرانیان جهان - ایسنا / بر اساس گزارش روزنامه لبنانی، دادستان‌های فرانسوی پرونده تحقیقاتی را علیه «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر سابق لبنان به جریان انداخته‌اند. روزنامه لبنانی ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / بر اساس گزارش روزنامه لبنانی، دادستان‌های فرانسوی پرونده تحقیقاتی را علیه «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر سابق لبنان به جریان انداخته‌اند.
روزنامه لبنانی فرانسوی‌زبان «لوریان- لو ژور» امروز (یکشنبه) به نقل از منابع مطلع گزارش کرد دفتر دادستان مالی فرانسه تحقیقاتی را علیه «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر سابق لبنان در پاسخ به شکایت انجمن‌های ضد فسادی که او را متهم به جرایمی نظیر پولشویی کرده‌اند، به جریان انداخته است.
طبق این گزارش، این شکایت در آوریل 2024 ثبت شد اما دادستان‌ها بعد از دریافت اطلاعات دقیق مربوط به جرائم مالی از سوی شاکیان تصمیم گرفتند تحقیقات را به جریان بیندازند. در این شکایت علاوه بر نام میقاتی، نام چند عضو خانواده او نیز ذکر شده است.
روزنامه لوریان- لو ژور گزارش داد، دارایی‌های فهرست‌شده توسط شاکیان میقاتی شامل املاک و مستغلات در پاریس، کوت دازور و موناکو، 2 قایق تفریحی، 2 هواپیمای جت خصوصی و سرمایه‌گذاری در شرکت فاکونابل است.
یک منبع نزدیک به میقاتی در اظهارنظری برای این روزنامه، این تحقیقات را محکوم کرد و آن را کارزاری برای بدنام کردن شهرت نخست‌وزیر سابق لبنان خواند.
نجیب میقاتی سه دوره نخست‌وزیر لبنان بوده است؛ نخست از آوریل تا ژوئیه 2005، سپس از ژوئن 2011 تا فوریه 2014 و آخرین بار از سپتامبر 2021 تا ژانویه 2024، در شرایط بحران سیاسی و اقتصادی عمیق.
بازار


نظرات شما